Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Οι 3 πρωταγωνιστές του “Είσαι το Ταίρι μου” που έφυγαν “αθόρυβα” σκορπώντας τη θλίψη

August 25, 2023

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Οι 3 πρωταγωνιστές του “Είσαι το Ταίρι μου” που έφυγαν “αθόρυβα” σκορπώντας τη θλίψη


Διαφ.

Οι 3 αγαπημένοι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Είσαι το ταίρι μου» που έφυγαν αθόρυβα προκαλώντας όμως μεγάλη θλίψη.

Λίγες σειρές αγαπήθηκαν όσο αυτή του Αντώνη Αγγελόπουλου και του Λευτέρη Παπαπέτρου. Η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 έχοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Για τον λόγο αυτό, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να παίζεται σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια.

Η φρεσκάδα και το χιούμορ της σειράς δε χάθηκε μέσα σε αυτά τα 21 χρόνια, ο χρόνος όμως είναι ανίκητος για τους ανθρώπους και έτσι κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς έφυγαν από τη ζωή, μέσα σε μία δεκαετία μάλιστα από την πρώτη της προβολή.

Οι τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί της σειράς που δε ζουν πια είναι οι παρακάτω:

Βίκυ Βανίτα

Είσαι το ταίρι μου

Η Βίκυ Βανίτα πέθανε στις 08 Μαρτίου του 2007. Η ηθοποιός ήταν γνωστή από τη δεκαετία του 1970, παίζοντας στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό ιερών τεράτων όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Στην τηλεόραση άφησε το στίγμα της σε μεγάλες επιτυχίες όπως «Το Ρετιρέ» στα 90s, στον ρόλο της κας Ζαχαροπούλου, διευθύντριας της εταιρείας «Κόσμος». Στο «Παρά Πέντε» είχε ένα μικρό ρόλο, αυτό της Φωτεινής Κουτσιουμάρη, όμως ο πιο χαρακτηριστικός της ρόλος τη δεκαετία των 00s ήταν στο «Είσαι το ταίρι μου», υποδυόμενη την τυφλή θεία Αμαλία, που μπορεί να μην έβλεπε τα είχε καταλάβει όμως όλα.

Δημήτρης Καμπερίδης

Είσαι το ταίρι μου

Ο Δημήτρης Καμπερίδης έφυγε από την ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου του 2010. Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και πολλές κινηματογραφικές ταινίες των Θόδωρου Αγγελόπουλου, Παντελή Βούλγαρη, Λάκη Παπαστάθη, Νίκου Σμαραγδή κ.α. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές σειρές «Λόγω Τιμής» και «Στο Κάμπινγκ». Στο «Είσαι το τάιρι μου» έπαιξε τον Λυκούργο, πατέρα του Νίκου,της Ανέττας και του Σωτήρη.

Βασίλης Ανδρεόπουλος

Είσαι το ταίρι μου

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης έπαιζε τον ρόλο του παππού της οικογένειας στο Είσαι το ταίρι μου, έναν παππού που σαν ρόλος αγαπήθηκε όσο λίγοι, με καυστικές ατάκες που ακόμα ξεχωρίζουν από τις πιο αστείες της σειράς. Έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 2011.


Πηγή