Πέννυ Μπαλτατζή: “Την ώρα που γέννησα το παιδί μου, βγήκαν και όσα αχρείαστα είχα μέσα μου”

August 25, 2023

Πέννυ Μπαλτατζή: “Την ώρα που γέννησα το παιδί μου, βγήκαν και όσα αχρείαστα είχα μέσα μου”


Διαφ.

Η γνωστή τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή σε μία συνέντευξη της, αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η φάση της εγκυμοσύνης μόνο ανώδυνη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τις γυναίκες. Για αυτό ακριβώς μιλά και η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή στην συνέντευξη της. Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

– Πώς βίωσες τη δεύτερη εγκυμοσύνη σου; Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν;

«Σωματικά ήμουν καλά, αν εξαιρέσεις ότι κατά τις εγκυμοσύνες μου εμφανίζω ισχιαλγία. Βέβαια, είχα λίγο περισσότερα νεύρα και ορμονολογική ένταση. Αλλά, όπως είπα και στις φίλες μου, την ώρα που γέννησα το παιδί μου, βγήκαν και όσα αχρείαστα είχα μέσα μου. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Συγκριτικά με την πρώτη εγκυμοσύνη μου με τον Κάρολο, αυτή με δυσκόλεψε περισσότερο γιατί είχα και το πρώτο μου παιδί που ήταν βρεφάκι. Επιπλέον, αντιμετώπισα και μία αποκόλληση.»

– Ο Κάρολος κατά πόσο έχει δεχτεί ότι πλέον δεν έχει το μονοπώλιο;

«Δεν ξέρω κατά πόσο το έχει δεχτεί ολοκληρωτικά. Είναι μια νέα, αιφνίδια κατάσταση για αυτόν. Αγαπάει πολύ την Αμέλια. Όταν πηγαίνω να τον πάρω από το σχολείο, με ρωτά που είναι. Όταν, όμως, πάει να του πάρει ένα παιχνίδι, γίνεται Βιετνάμ στο σπίτι.»


Πηγή