«Δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος»: Σούσουρο με τον διάλογο της Αθηνάς Οικονομάκου με follower που την «έκραξε»

August 25, 2023

«Δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος»: Σούσουρο με τον διάλογο της Αθηνάς Οικονομάκου με follower που την «έκραξε»


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από παραλία της Σαντορίνης, η οποία δεν άρεσε στους ακόλουθούς της, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα, με αποτέλεσμα να της γράφουν επικριτικά σχόλια και να την κατακρίνουν.

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου σε ακόλουθό της

Όλες αυτές τις μέρες, η ηθοποιός απέφυγε τα σχόλια μέχρι που μια ακόλουθός της έκανε ένα σχόλιο σε ένα story, το οποίο στάθηκε αφορμή για να απαντήσει η ίδια, δημοσιεύοντας τη συνομιλία που είχαν οι δυο τους.

Αν και η ακόλουθος έλεγε στην Αθηνά Οικονομάκου ότι «νωρίς θυμήθηκε να ασχοληθεί με τις φωτιές» και ότι «τη συντηρεί ο πλούσιος σύζυγός της», η κουβέντα έληξε ομαλά.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε τη συνομιλία με ακόλουθό της

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν συνηθίζει να μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει μεγάλες κουβέντες, αλλά το ένστικτό της, τής έλεγε να απαντήσει σε μια γυναίκα που έκανε ένα μικρό ξέσπασμα.

Οι υπόλοιποι ακόλουθοί της, τής έστειλαν θετικά μηνύματα, έπειτα από την κουβέντα που είχε με την Κατερίνα, αναφέροντας ότι η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε σε ακόλουθό της


Πηγή