Ντύνεται νυφούλα η Ελένη Χαμπέρη: Η έκπληξη του συντρόφου της, η πρόταση γάμου και το μεγάλο «ναι»

August 25, 2023

Ντύνεται νυφούλα η Ελένη Χαμπέρη: Η έκπληξη του συντρόφου της, η πρόταση γάμου και το μεγάλο «ναι»


Διαφ.

Η γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη, είπε το μεγάλο «ναι» στον σύντροφο της Αλέξανδρο Αναστασίου και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

Ε ναι λοιπόν. Όπως αποδεικνύεται ο επόμενος γάμος παίκτη «Survivor» δεν θα είναι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη αλλά της Ελένης Χαμπέρη με τον ποδοσφαιριστή σύντροφο της.

Ελένη Χαμπέρη

Οι καλοκαιρινοί έρωτες μπορεί για κάποιους να είναι εφήμεροι, αλλά αυτό δεν ισχύει για την πρώην παίκτρια του «Survivor All Star». Η Ελένη Χαμπέρη, που μπήκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας μέσω της συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης το 2021 ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Με τον 33χρονο σύντροφο της, και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέξανδρο Αναστασίου, ετοιμάζονται να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Ελένη Χαμπέρη

Η πρόταση γάμου που μαθεύτηκε από σπόντα

Πριν όμως γίνει γνωστή η πρόταση γάμου του ποδοσφαιριστή, η γυμνάστρια από τον Βόλο, που είχε κερδίσει την συμπάθεια του κοινού λόγω του χαρακτήρα της μέσα στο παιχνίδι, δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο παρέα με τον σύντροφο της στην παραλία, από τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες.

Ανάμεσα στα σχόλια στην ανάρτησής της αυτής, ήταν κι αυτό της φίλης της κι επίσης πρώην παίκτριας του «Survivor», Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία άφησε να υπονοηθεί πως κάποιο ευχάριστο γεγονός συνέβη σ’ εκείνη την παραλία γράφοντας: «Τα άλλα τα καλύτερα δε μας δείχνεις» προσθέτοντας και κάποια emoji στο σχήμα καρδιάς για να της απαντήσει ο Αλέξανδρος Αναστασιάδης «Θα τα δεις όλα!!!».

Ελένη Χαμπέρη

Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου έγινε έμμεσα από την ίδια την Ελένη Χαμπέρη, όταν αναδημοσίευσε ένα άρθρο του regista.gr, το οποίο εκθέτει πως ο 33χρονος ποδοσφαιριστής «υπό άκρα μυστικότητα» οργάνωσε μια έκπληξη για εκείνη στην παραλία που βρίσκονταν στον νομό Ηλείας και ταυτόχρονα της έκανε πρόταση γάμου, την οποία η ίδια δέχτηκε. Επιπλέον, ο γάμος τους φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους.

Ελένη Χαμπέρη

Οι αλλαγές στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο

Η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται πως στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Αναστασίου βρήκε την απόλυτη ευτυχία αλλά δεν ήταν η μόνη αλλαγή στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο. Η ίδια μετά την συμμετοχή της στο «Survivor All Star» ανανέωσε τα μαλλιά της επιλέγοντας ένα αρκετά κοντό καρέ, το οποίο αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media της φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν.

Ελένη Χαμπέρη

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του «Survivor», πέρα από τον δικό της χώρο γυμναστικής που άνοιξε στην Αθήνα, ετοιμάζεται να κατέβει και στον πολιτικό «στίβο», όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, μιας και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Βόλο στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ελένη Χαμπέρη

Δείτε φωτογραφίες από τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στις καλοκαιρινές τους διακοπές:

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη Χαμπέρη

Ελένη ΧαμπέρηΕλένη Χαμπέρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: