«Τώρα θα πούμε αλήθειες, την είχαμε πατήσει όλοι»: Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει για την πανδημία του κορωνοϊού

August 25, 2023

«Τώρα θα πούμε αλήθειες, την είχαμε πατήσει όλοι»: Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει για την πανδημία του κορωνοϊού


Διαφ.

Η Ματίνα Παγώνη εξομολογείται στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον κορωνοϊό και την επίθεση που δέχτηκε όταν δήλωσε πως πρέπει να μείνουμε μέσα.

Καλεσμένη στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (25.08) η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά μίλησε για τις επιπτώσεις των πυρκαγιών στην υγεία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από μερίδα πολιτών, όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ο κορωνοϊός.

«Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά σας (σ.σ. των δημοσιογράφων) κι εγώ θα πω για ακόμη μια φορά ότι εσείς 2μιση χρόνια μάς βοηθήσατε πολύ. Εμείς αυτά που θέλαμε να πούμε στον κόσμο για να τα εφαρμόσουν, εάν δεν ήσασταν εσείς να τα επαναλαμβάνετε και να μας καλείτε να τα τονίζουμε, δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις στο σπίτι του καθενός και να του λες τι θα κάνει» δηλώνει η πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α.Π.

«Στο κάτω-κάτω, κουμάντο στο σπίτι του κάνει ο καθένας μόνος του» τονίζει η κ. Παγώνη.

«Την είχαμε πατήσει όλοι, τώρα θα πούμε αλήθειες. Μη νομίζετε ότι κι εγώ από την αρχή μπήκα στα σπίτια του κόσμου και τους άρεσε και μου άνοιξαν τις αγκαλιές τους. Εμένα μόνο που δεν με έφαγαν ζωντανή, όταν βγήκα την πρώτη μέρα τον Σεπτέμβρη και είπα ότι δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα. Όταν βγήκα από το στούντιο, είχα μία επίθεση που δεν μπορούσα να τη διανοηθώ. Εγώ είπα αλήθειες, είπα ότι αυτά θα γίνουν, αυτές είναι οι μελέτες και τα επιδημιολογικά δεδομένα» εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


Πηγή