Μαθεύτηκε από τους δικούς του: Αυτός είναι ο άντρας που αρνήθηκε να χαιρετήσει ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου

August 26, 2023

Μαθεύτηκε από τους δικούς του: Αυτός είναι ο άντρας που αρνήθηκε να χαιρετήσει ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου


Διαφ.

Ο χρυσός πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου, αρνείται κατηγορηματικά να δώσει το χέρι για συγχαρητήρια στον Α’ Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ.

Από εχθές, ο Έλληνας πρωταθλητής μας έχει γεμίσει υπερηφάνεια. Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Βουδαπέστη, μετά την νίκη του καταφθάνει στο ξενοδοχείο του όπου διαμένει και ολόκληρη η ελληνική αποστολή.

Ο πρώτος άνθρωπος που θέλησε να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στον Τεντόγλου, που χάρισε την νίκη στην Ελλάδα, και το χρυσό μετάλλιο μέσω του τελευταίου άλματος του, ήταν ο Α’ Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Η αντίδραση του αθλητή; Τον αγνόησε παντελώς.

Συγκεκριμένα, έπειτα από βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα, φαίνεται ο Μίλτος Τεντόγλου να καταφθάνει στο ξενοδοχείο όπου και γνωρίζει την αποθέωση από τους συναθλητές και τους προπονητές του. Ο Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, μπαίνει μπροστά και παρατείνει το χέρι για χειραψία. Ο πρωταθλητής όμως φαίνεται πως θέλει να αγκαλιάσει πρώτα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κίνηση του αυτή είναι αναμενόμενο να σχολιαστεί. Ήδη κάτω από το βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ, ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκει πολλούς υποστηρικτές.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)


Πηγή