Θρυλικός Βασίλης Χατζηπαναγής: Κάνει τα «μαγικά» του με μπαλάκι σε παραλία και ο κόσμος τον αποθεώνει

August 26, 2023

Θρυλικός Βασίλης Χατζηπαναγής: Κάνει τα «μαγικά» του με μπαλάκι σε παραλία και ο κόσμος τον αποθεώνει


Διαφ.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αν και πάτησε τα 68, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο θρύλος του «Ηρακλή» γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1954, στην Τασκένδη στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Για πολλούς μέχρι και σήμερα, θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής. Το 2003, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από την Ε.Π.Ο. για το εορτασμό των 50 χρόνων της UEFA, ενώ η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο του 2021.

Ο 68χρονος πλέον Βασίλης Χατζηπαναγής συνεχίζει να αποτελεί έναν «μάγο» της μπάλας και γίνεται viral με… τα κόλπα του. Ένα βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα του TikTok, απεικονίζει τον Βασίλη Χατζηπαναγή να κάνει “ποδαράκια” με μία μικρή μπάλα, σε κάποια ελληνική παραλία και ο κόσμος αποθεώνει για μία ακόμη φορά τον “Νουρέγιεφ” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο “Βάσια” υπήρξε άλλωστε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών για την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, συμμετέχοντας ακόμη και στη Μικτή Κόσμου, το 1984.

Δείτε το βίντεο με τα «μαγικά» του Χατζηπαναγή:

@vatischronakis Προεδρε φερτον στην ΑΓΙΑ….#fyp#mani #soccer ♬ fukumean – Gunna


Πηγή