“Εγκεφαλικό” η μάνα: Χαμός στη βάφτιση, η νονά μπέρδεψε το όνομα του μωρού & προκάλεσε.. διπλωματικό επεισόδιο

August 26, 2023

“Εγκεφαλικό” η μάνα: Χαμός στη βάφτιση, η νονά μπέρδεψε το όνομα του μωρού & προκάλεσε.. διπλωματικό επεισόδιο


Διαφ.

Viral έγινε το λάθος μιας νονάς στο όνομα σε βάφτιση με αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού να «φλερτάρει» με το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νονά μπερδεύτηκε και στο «όνομα αυτής» απάντησε «Χριστίνα», που ήταν το δικό της όνομα.

«Χριστίνα» είπε κι ο παπάς, με τη μητέρα να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και να τελεί σε εμφανές σοκ. Ωστόσο κατάφερε να ψελλίσει: «Εδώ της μπέμπας;».

Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στον λεπτό χειρισμό του ιερέα που έσπευσε σε διευκρινίσεις, εξηγώντας ότι ζήτησε από τη νονά το όνομα της μπέμπας.

«Αααααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα…», είπε, με τη μάνα να βάζει τα γέλια, χωρίς να έχει συνέλθει από το σοκ.

«Πώς θα το πούμε;» επανήλθε ο παπάς, που ήθελε να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, προβλήματα ή και μαλλιοτραβήγματα.

«Παρασκευής» απάντησε η νονά με τον ιερέα και πάλι να διορθώνει, θέλοντας προφανώς να διασώσει και την τιμή μιας κουμπαριάς που παραλίγο να τελειώσει άδοξα αμέσως μόλις ξεκίνησε: «Και το όνομα αυτής… Παρασκευή!», με τη μητέρα επιτέλους να ηρεμεί και να ξεσπά σε γέλια.

@fox.lab Baptism name fail! ???? #weddingvideography #weddingvideographer #funnyweddingmoments #greekwedding #orthodoxbaptism #greekbaptism #greekgodmother ♬ πρωτότυπος ήχος – Fox Lab


Πηγή