“Πολύ ξενέρωτοι τελικά. Πίνω & τρώω σα ζώο”: Η Τραϊάνα Ανανία πήγε σε πανηγύρι στην Ικαρία & τους έκραξε όλους

August 26, 2023

“Πολύ ξενέρωτοι τελικά. Πίνω & τρώω σα ζώο”: Η Τραϊάνα Ανανία πήγε σε πανηγύρι στην Ικαρία & τους έκραξε όλους


Διαφ.

Απογοητευμένη από τη διασκέδαση στην Ικαρία δήλωσε στο Instagram η Τραϊάνα Ανανία. Γι’ αυτό και χόρεψε μόνη της σε πανηγύρι.

Όπως ανέφερε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της, πήγε σε ικαριώτικο πανηγύρι, αλλά κανείς δεν χόρευε. Αντίθετα όλοι έτρωγαν και σχολίαζαν τα άτομα γύρω τους. Βέβαια, όσο και αν απογοητεύτηκε, η Τραϊάνα Ανανία δεν πτοήθηκε, αλλά αντίθετα σηκώθηκε, χόρεψε μόνη της και το σίγουρο είναι ότι ο χορός της μόνο απαρατήρητος δεν θα πέρασε.

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: κουτσομπολιό, θάψιμο τον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκει ή πουτ***.

Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπούλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα “χωριό” γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα.

Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο “τρελός του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας “για τα πανηγύρια”. Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες.

Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. “Κ*λ*νω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ‘ναι μεσ’ τη μέση;”, ρώτησα τον Γιάννη.. “Όχι, αφού είσαι τρελή”… Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού», έγραψε η Τραϊάνα Ανανία στην ανάρτησή της.


Πηγή