Σε πανηγύρι με την κούκλα σύζυγό του: Έτσι είναι σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος 2 χρόνια μετά τις καταγγελίες

August 26, 2023

Σε πανηγύρι με την κούκλα σύζυγό του: Έτσι είναι σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος 2 χρόνια μετά τις καταγγελίες


Διαφ.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σχεδόν δύο χρόνια μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τη δημοσιοποίηση μιας υπόθεσης εκδικητικής πορνογραφίας από πρώην σύντροφό του έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον, ζει μια πολύ ήρεμη ζωή με την σύζυγό του, Σοφία και προσπαθούν να μην απασχολούν τα Μέσα αλλά ούτε και να δίνουν τροφή για σχόλια. Φυσικά και οι βόλτες τους δεν είναι σε σημεία που θα μπορούσαν να υπάρχουν φωτογράφοι για να τους απαθανατίσουν, η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς και γι΄αυτό δεν γνωρίζουμε τίποτα πλέον για την καθημερινότητά του αφού αποφεύγει τα φλας και τις κάμερες.

Ο ίδιος, δραστηριοποιούνταν και επαγγελματικά στην Αλόννησο, όπου διατηρούσε επί χρόνια ένα καφέ, όμως στο μαγαζί του μπήκε οριστικό λουκέτο πριν από λίγους μήνες με αποτέλεσμα φέτος το καλοκαίρι ο ίδιος να μην βρίσκεται στο νησί των Σποράδων.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως ένας στενός του φίλος είχε μιλήσει στην εκπομπή Το Πρωινό για την κατάστασή του και το πώς ζει μετά τις καταγγελίες λέγοντας:

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον εντόπισε και τον απαθανάτισε, σε πανηγύρι στη Νέα Μηχανιόνα όπου έκανε τη βόλτα του μαζί με την σύζυγό του, χθες Παρασκευή 25 Αυγούστου.


Πηγή