Βαρύς καημός για τη Δήμητρα Κατσαφάδου: “Θέλω οπωσδήποτε ένα παιδάκι. Έχω να δώσω πολλή αγάπη”

August 26, 2023

Βαρύς καημός για τη Δήμητρα Κατσαφάδου: “Θέλω οπωσδήποτε ένα παιδάκι. Έχω να δώσω πολλή αγάπη”


Διαφ.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια, και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στις σπουδές της και στην αυστηρότητα των γονιών της όταν αντί για την Ιατρική πέρασε στο Χημικό.

«Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό.

Οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός. Μάλιστα, με έδιωξαν από το σπίτι επειδή πέρασα στο Χημικό Αθηνών. Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα.

Ο πατέρας μου από το Ναύπλιο. Έπρεπε τη Χημεία να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών για να τους αποδείξω την αξία μου. Να την κάνω δική μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαι ψώνιο στην δουλειά μου πολύ. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω», τόνισε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αναφέρθηκε και στην αγάπη της για τα παιδιά. «Θέλω παιδάκι οπωσδήποτε… έχω να δώσω πολλή αγάπη», ανέφερε η Δήμητρα.


Πηγή