Έβαλε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά της: Η γιαγιά Λάρα από το “Θα βρεις το δάσκαλό σου” 18 χρόνια μετά είναι μια άλλη

August 27, 2023

Έβαλε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά της: Η γιαγιά Λάρα από το “Θα βρεις το δάσκαλό σου” 18 χρόνια μετά είναι μια άλλη


Διαφ.

Είναι αρκετά δύσκολο για τους λάτρεις της κωμικής σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που παιζόταν πριν από 16 χρόνια στον ΑΝΤ1, να ξεχάσουν τη φοβερή Λάρα, την πιο ροκ γιαγιά της Ελληνικής τηλεόρασης. Η Έρση Μαλκινέζου είναι η ηθοποιός που ενσαρκώνει τον συγκεκριμενο χαρακτήρα με τεράστια επιτυχία.

Έρση Μαλικένζου: Πόσο έχει αλλάξει η “Λάρα”, η αγαπημένη γιαγιά της Μαρίζας

Η σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” του ΑΝΤ1, είναι από εκείνες που πάντα σημειώνουν ρεκόρ τηλεθέασης στις επαναλήψεις, ενώ πρωτοπαίχτηκε στην τηλεόραση το 2005. Διηγείται την ιστορία της Μαρίζας Πασπάστη, μαθήτριας του Λυκείου, η οποία ερωτεύεται τον δάσκαλό της, Θάνο Ποντίκη και ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα, είχε ως πιο πιστό της σύμμαχο την γιαγιά της, Λάρα Πασπάτη.

Τον χαρακτήρα υποδύθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός Έρση Μαλικένζου, την οποία το κοινό έχει απολαύσει και σε άλλες πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές, όπως Κόκκινος Κύκλος, 10η Εντολή και Μαύρα Μεσάνυχτα. Από την αγαπημένη σειρά, έχουν περάσει 16 χρόνια και η ηθοποιός, είναι πλέον 84 ετών. Αν και δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, κατά καιρούς εμφανίζεται σε θεατρικές πρεμιέρες, εκεί από όπου έχει τραβηχτεί η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω. Μπορεί τα μαλλιά της να τα αφήνει πλέον λευκά, αλλά ακόμα και σήμερα, η “Λάρα” από το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” ή αλλιώς Έρση Μαλικένζου παραμένει κομψότατη.

Δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί πόσο έχει αλλάξει η “Λάρα” από το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”:

Έρση Μαλικένζου


Πηγή