Δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή: Θpήνος για την Ιωάννα Ευθυμίου, «έσβησε» πρόωρα η χαμογελαστή 41χρονη

August 27, 2023

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή: Θpήνος για την Ιωάννα Ευθυμίου, «έσβησε» πρόωρα η χαμογελαστή 41χρονη


Διαφ.

Ανείπωτος θρήνος στην τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς έφυγε από τη ζωή η 41χρονη Ιωάννα Ευθυμίου. Τους τελευταίους έξι περίπου μήνες, η 41χρονη γυναίκα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, μα τελικά δεν τα κατάφερε.

Ιωάννα Ευθυμίου: Κλαίει όλος ο Πύργος

Αβάσταχτο και απερίγραπτο πόνο βιώνει από χθες η οικογένεια της 41χρονης Ιωάννας Ευθυμίου. Ο χρόνος «πάγωσε» και η αναπάντεχη είδηση της απώλειάς της «σκέπασε» με θλίψη συγγενείς, φίλους, γνωστούς και ολόκληρη την κοινωνία του Πύργου, με την πάντα χαμογελαστή Ιωάννα να χάνει τη «μάχη» με την επάρατη νόσο μόλις στα 41 της χρόνια.

Εδώ και μήνες, συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο που ήταν και το διάστημα κατά το οποίο διαγνώστηκε με καρκίνο, έδινε άνιση μάχη πάντα με χαμόγελο. Η δυναμικότητά της και η μαχητική της ψυχή κατάφεραν να τη διατηρήσουν στη ζωή για περισσότερους από έξι μήνες, τη στιγμή που οι εκτιμήσεις των ιατρών έκαναν λόγο για λιγότερο διάστημα, στηριζόμενοι σε καθημερινή βάση ψυχικά από την οικογένειά της που υπεραγαπούσε.

Ιωάννα Ευθυμίου

Η Ιωάννα εργάστηκε για 10 χρόνια περίπου στο φούρνο «Τσουκαλά» στο τομέα της ζαχαροπλαστικής, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορα νησιά της Ελλάδα. Η γλυκιά Ιωάννα ωστόσο δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή και έφυγε σε ηλικία 41 ετών .

Ιωάννα Ευθυμίου

Πέραν του επαγγελματισμού της και της αγάπης της προς την οικογένεια, υπήρχαν και πολλά άλλα στοιχεία για τα οποία ξεχώριζε. Ήταν κοινωνική, χαμογελαστή, με μεγάλη αγάπη για τα ζώα, διασκεδαστική στις παρέες της, φιλότιμη, καλόκαρδη, δεν κρατούσε κακίες ούτε χαλούσε χατήρι σε κανέναν. Για πολλούς ήταν ένας «άγγελος επί γης», που πλέον βρίσκεται ψηλά στον ουρανό.


Πηγή