Δήμητρα Κατσαφάδου: «Χώρισα γιατί… ο άντρας μου είχε λευχαιμία. Δεν γούσταρα καθόλου που παντρεύτηκα»

August 27, 2023

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Χώρισα γιατί… ο άντρας μου είχε λευχαιμία. Δεν γούσταρα καθόλου που παντρεύτηκα»


Διαφ.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για τον χωρισμό της δίχως να θέλει να αποκαλύψει τον λόγο που δεν είναι πλέον μαζί με τον πρώην σύζυγό της.

«Παντρεύτηκα η αμαρτωλή. Εκεί κοντά όταν ήμουν στη φαρμακευτική εταιρία, έριξα ένα γάμο να πω ότι τον έκανα. Δεν γούσταρα καθόλου. Χώρισα γιατί… Ο άντρας μου είχε λευχαιμία. Πιστεύω ότι αν δεν είχα τον Γιώργο, δεν θα είχα κάνει τόσα πράγματα γιατί έχω αφοσιωθεί στην εταιρία να δίνω δωρεάν λάδια για τους καρκινοπαθείς, δωρεάν κρέμα. Δηλαδή, οι προσλαμβάνουσες που είχα από τον γάμο μου, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Και εκείνος είναι τώρα μια χαρά, σιδερένιος. Όλα είναι μαθήματα» ανέφερε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Ναι, χώρισα μωρέ γρήγορα. Εντάξει, είναι κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Εγώ τα δικά μου τα λέω όλα, αλλά μετά μην με κυνηγάνε οι άλλοι όταν τα λέω όλα. Είναι ιερός ο γάμος, υπήρχε σοβαρός λόγος» συνέχισε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαι ψώνιο στη δουλειά μου πολύ. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω» τόνισε επίσης στη συνέντευξη η Δήμητρα Κατσαφάδου, ενώ σε ερώτηση, αν είναι δοτική, απάντησε «δίνω και το βρακί μου». «Φτιάχνω φαγητά, μοιράζω, το κάνω με την καρδιά μου, με σταματάνε με αγκαλιάζουν».

«Δεν την έχω ψωνίσει, έχω 50 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, εχω χάσει αγαπημένους μου ανθρώπους» είπε επίσης η επιχειρηματίας.

Τέλος μιλώντας για τα προσωπικά της η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε ότι θα ήθελε ένα παιδί οπωσδήποτε. «Εχω μεγάλη αγάπη να δώσω, θα ήθελα να υιοθετήσω έχω κάνει τις ενέργειες».


Πηγή