«Χριστίνα, αγαπημένη μου αρραβωνιαστικά πήγαινε Μύκονο να…»: Χώρισε την άπιστη σύντροφό του στους αρραβώνες τους

August 27, 2023

«Χριστίνα, αγαπημένη μου αρραβωνιαστικά πήγαινε Μύκονο να…»: Χώρισε την άπιστη σύντροφό του στους αρραβώνες τους


Διαφ.

Χώρισε την «άπιστη» σύντροφό του με ομιλία στην δεξίωση του αρραβώνα

Άναυδη έχει μείνει η ιταλική κοινωνία καθώς ένας εκατομμυριούχος τραπεζίτης στο Τορίνο διοργάνωσε ένα πολυτελές πάρτι αρραβώνων στη βίλα του, καταλήγοντας να κατηγορήσει τη μέλλουσα σύζυγό του για απιστία μπροστά στους καλεσμένους.

Ο Μάσιμο Σέργκε είναι 64χρονος γνωστός τραπεζίτης στο Τορίνο και η 47χρονη Κριστίνα Σεϊμάντι είναι η αρραβωνιαστικιά του, οι δυο τους σχεδίαζαν τον γάμο τους μέχρι που ο τραπεζίτης ανακάλυψε την απιστία της αγαπημένης του.

Κάτι που ο τραπεζίτης αποφάσισε να κάνει γνωστό στο πάρτι των αρραβώνων τους μπροστά στους 150 καλεσμένους που έμειναν έκπληκτοι από τα όσα αποκαλύφθηκαν.

«Σήμερα θέλω να δώσω στην Κριστίνα το δώρο της ελευθερίας στην αγάπη. Την ελευθερία να αγαπήσει έναν γνωστό δικηγόρο, για τον οποίο ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο από ότι για εμένα», είπε ο τραπεζίτης.

Ο 64χρονος μάλιστα δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους καλεσμένους του πάρτυ ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική παράλληλη σχέση που διατηρούσε η γυναίκα, ενώ την προέτρεψε να κάνει με τον αγαπημένο της το ταξίδι που είχαν προγραμματίσει στην Μύκονο.

«Και ξέρω ότι πριν από τον δικηγόρο είχε σχέση και με έναν γνωστό επιχειρηματία», αποκάλυψε.

Και συμπλήρωσε:

«Αγαπητή μου Χριστίνα, μπορείς να πας στη Μύκονο με τον δικηγόρο σου και να περάσεις όμορφα. Το ξέρεις ότι είναι όλα πληρωμένα».

Τη σοκαριστική αποκάλυψη ακολουθεί μια μεγάλη διαμάχη με τον τραπεζίτη να κατηγορεί την πρώην σύντροφό του ότι του έχει κλέψει από 700 χιλιάδες ευρώ και την 47χρονη να απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.


Πηγή