“Παγωμάρα” με τη Νατάσσα Μποφίλιου: Διέκοψε τη συναυλία της – «Δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε»

August 27, 2023

“Παγωμάρα” με τη Νατάσσα Μποφίλιου: Διέκοψε τη συναυλία της – «Δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε»


Διαφ.

Μια αδιαθεσία ανάγκασε τη Νατάσα Μποφίλιου να διακόψει τη συναυλία της, το βράδυ του Σαββάτου (26.08.2023), στο Λουτράκι.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θεατές από την αρχή του προγράμματος ότι έχει υψηλό πυρετό και ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Ωστόσο, η Νατάσσα Μποφίλιου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναυλία. Κάποια στιγμή έδωσε τη σκυτάλη στον συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και λίγο αργότερα η Νατάσσα Μποφίλιου επέστρεψε στη σκηνή για να ανακοινώσει τη διακοπή της συναυλίας.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε», ανέφερε με απόλυτη ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

«Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγνώμη αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε κλείνοντας η Νατάσσα Μποφίλιου.


Πηγή