Κούκλα, πετυχημένη, στέκεται «βράχος» δίπλα του: Αυτή είναι η σύντροφος του Τεντόγλου που του έχει «κλέψει» την καρδιά

August 28, 2023

Κούκλα, πετυχημένη, στέκεται «βράχος» δίπλα του: Αυτή είναι η σύντροφος του Τεντόγλου που του έχει «κλέψει» την καρδιά


Διαφ.

Για τον Μίλτο Τεντόγλου πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες τόσο για τις μεγάλες του επιτυχίες στα γήπεδα του στίβου με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη και σίγουρα θα γραφτούν και πολλά περισσότερα και στο μέλλον.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρα από έναν σπουδαίο αθλητή είναι και μια σπουδαία προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Και διακρίνεται για το ήθος του, την ταπεινότητα του και φυσικά την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό του στις δηλώσεις του. Εδώ και 2 χρόνια ο Μίλτος έχει δίπλα του και την αγαπημένη του Πηνελόπη Γκιώνη. Με το νεαρό ζευγάρι να γνωρίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021 στο Τόκιο. Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε εκεί και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αλλά και γνώρισε και την νέα του σύντροφο η οποία βρισκόταν εκεί για να καλύψει τους αγώνες.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη σύντροφο του Μίλτου Τεντόγλου

Ποια είναι η Πηνελόπη Γκιώνη

Η Πηνελόπη Γκιώνη σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Και με αφορμή και την αγάπη της για τον αθλητισμό ακολούθησε τον δρόμο της αθλητικογραφίας. Έχει καλύψει δημοσιογραφικά από κοντά Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αγαπά να γράφει για αθλητισμό γυναικών.

Και ο Μίλτος και η Πηνελόπη είναι 2 νέοι οι οποίοι δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωή και έτσι καθώς έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram είναι ελάχιστα. Ενώ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real life το ζευγάρι σκέφτεται να συγκατοικήσει.


Πηγή