Είναι ολόιδιες η Εύη Αδάμ του ’90: Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου ποζάρουν με μαγιό & θα κέρδιζαν άνετα τα καλλιστεία

August 28, 2023

Είναι ολόιδιες η Εύη Αδάμ του ’90: Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου ποζάρουν με μαγιό & θα κέρδιζαν άνετα τα καλλιστεία


Διαφ.

Διακοπές μαζί αποφάσισαν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου, με την πρώτη να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι όμορφες και άκρως εντυπωσιακές γυναίκες σε φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί στα social media με στιγμές από τις διακοπές τους και πιο συγκεκριμένα ποζάροντας με τα μαγιό τους, μας θυμίζουν απίστευτα την μητέρα τους, η οποία κατά τη δεκαετία του ’90 διέπρεπε στις διεθνείς πασαρέλες.

«Δεν είμαστε φίλες, έχουν και μπορούν να κάνουν. Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί. Η αγάπη είναι δεδομένη, δε χρειάζεται να την επανεξετάσουν, κάτι που θα χρειαστεί να κάνουν με όλους τους άλλους. (…) Βλέπω στοιχεία μου και στις δύο, αλλά περισσότερο βλέπω τον εαυτό μου στη μεγάλη μου κόρη, τη Νεφέλη», έχει πει για τις κόρες της η Εύη Αδάμ.


Πηγή