Άκουσαν το “μπαμ” & τον είδαν έτσι: Βγήκε να κάνει παρατήρηση στους από κάτω για φασαρία & έπεσε από το μπαλκόνι του

August 28, 2023

Άκουσαν το “μπαμ” & τον είδαν έτσι: Βγήκε να κάνει παρατήρηση στους από κάτω για φασαρία & έπεσε από το μπαλκόνι του


Διαφ.

Ένας 63χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στη Λάρισα, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του, για να διαμαρτυρηθεί για φασαρία στους από κάτω και βρέθηκε στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο καβγάς μεταξύ δυο οικογενειών, που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους, σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας Λαρισαίος, καθώς έπεσε από τον 3ο όροφο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11, διαμένει οικογένεια αλλοδαπών, που είχε γλέντι για τα βαφτίσια ενός παιδιού ή εγγονού της.

Ο 63χρονος ήταν ενοχλημένος με την ακατάλληλη ώρα του γλεντιού

Στον 3ο όροφο διέμενε ο Λαρισαίος με τη σύζυγό του, οι οποίοι ενοχλούνταν από το γλέντι, το οποίο συνεχιζόταν και μετά την ώρα κοινής ησυχίας, δηλαδή 11 περίπου το βράδυ.

Όπως υπογραμμίζουν οι γείτονες, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Φαίνεται πως εξαντλήθηκε η υπομονή του 63χρονου

Τότε, όπως οι γείτονες υποστηρίζουν, ο άτυχος άνδρας φέρεται να επιχείρησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά, για άγνωστους λόγους, βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν πρώτοι στο σημείο, τον απεγκλώβισαν με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε λίγο αργότερα, τον διακόμισε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Άγνωστες παραμένουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, εξαιτίας της προχωρημένης ώρας.

Σοβαρός τραυματισμός 63χρονου


Πηγή