Την “κάρφωσε” η Μαριάντα Πιερίδη: “Απολύθηκε από γνωστό όμιλο κι απ’τη στεναχώρια της ασχολείται όλη μέρα μαζί μας”

August 29, 2023
Η Μαριάντα Πιερίδη καρφώθηκε: Απέλυσε από γνωστή εταιρεία και αφού λυπήθηκε ασχολείται όλη μέρα μαζί μας.

Την κάρφωσε η Μαριάντα Πιερίδη: Απολύθηκε από γνωστό όμιλο κι απτη στεναχώρια της ασχολείται όλη μέρα μαζί μας


Διαφ.

Η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε απάντηση σε μία χρήστη του Twitter, η οποία έκανε αρκετά αρνητικά σχόλια για την εκπομπή “Καλοκαίρι Yes“.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, υπογράμμισε πως κατάλαβε ότι είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από έναν άλλον χρήστη του κοινωνικού μέσου.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε δεν θα πω τι έγραφε η συγκεκριμένη γιατί καταλάβαμε, όχι εγώ -αλλά έχουμε και καλούς ανθρώπους μέσα στο αγαπημένο Twitter- που έγραφε κατεβατά για πάρα πολύ κόσμο από εμάς εδώ. Μου έστειλε ένας αγαπημένος φαν μας, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, και μου είπε Ξέρεις; Αυτό το προφίλ είναι η τάδε. Μου έδειξε ακριβώς γιατί κατάλαβε ποιανής κυρίας είναι το προφίλ.

Η Μαριάντα Πιερίδη για το πρόσωπο που ασχολείται συνέχεια με το “Καλοκαίρι yes”

Και πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη απολύθηκε πρόσφατα εμφανώς από ένα συγκεκριμένο όμιλο και η μόνη της δουλειά αυτήν τη στιγμή είναι να ασχολείται μαζί μας. Οπότε του λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό κι εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Να ναι καλά οι άνθρωποι που απαντούσαν εκείνοι και μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχει ένα όνομα τελείως άσχετο. Η στενοχώρια έκανε τη γυναίκα να ασχολείται στο Twitter όλη ημέρα μαζί μας.

Η αναφορά της Μαριάντας Πιερίδη για την εμμονική χρήστη

Μαριάντα


Πηγή