Έξαλλος ο Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου στο οξυγόνο και δεν μπορούσε να μπει ο μπαμπάς του γιατί δεν αναγνωρίζεται»

August 29, 2023

Έξαλλος ο Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου στο οξυγόνο και δεν μπορούσε να μπει ο μπαμπάς του γιατί δεν αναγνωρίζεται»


Διαφ.

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρίσιμους makeup artists με μεγάλες συνεργασίες. Εκτός από ένας επιτυχημένος makeup artist, ο ίδιος είναι και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης αφού με τον σύντροφο του έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μαζί έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας δύο υπέροχα παιδάκια.

Παντελής Τουτουντζής: Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Ο Παντελής Τουτουντζής φιλοξενήθηκε χθες από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής για τη μη αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών στην χώρα μας με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό.

«Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων.

Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο» είπε φανερά οργισμένος ο Παντελής Τουτουντζής.

«Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά» συνέχισε.


Πηγή