Κήπος, εσωτερική σκάλα, παντού ξύλο: Η αριστοκρατική μονοκατοικία που μένει η Παπαρίζου με τον σύζυγό της στα Νότια Προάστια

August 29, 2023

Κήπος, εσωτερική σκάλα, παντού ξύλο: Η αριστοκρατική μονοκατοικία που μένει η Παπαρίζου με τον σύζυγό της στα Νότια Προάστια


Διαφ.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012 και όπως φαίνεται ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Εκέινη την περίοδο και οι δύο είχαν βγει από μεγάλες σχέσεις. Ο επιχειρηματίας είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, ενώ η τραγουδίστρια είχε χωρίσει από τον Τόνυ Μαυρίδη.

Τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Ανδρέας Καψάλης δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή, για αυτό και αποφεύγουν να μιλάνε δημόσια για τη σχέση τους αλλά και τις πολλές εμφανίσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Το σπίτι Παπαρίζου – Καψάλη στα Νότια Προάστια

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης, μένουν σε μία διώροφη μεζονέτα στα Νότια Προάστια την οποία συχνά πυκνά η τραγουδίστρια δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο πολύ φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα και κήπο, όπου το ξύλο κυριαρχεί, όπως και τα ανοιχτά χρώματα.

«Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ» έχει αποκαλύψει.


Πηγή