Η μόνη γυναίκα που «έκλεψε» για λίγο το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου: Η κούκλα αδερφή του, Κατερίνα, που υπερλατρεύει

August 29, 2023

Η μόνη γυναίκα που «έκλεψε» για λίγο το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου: Η κούκλα αδερφή του, Κατερίνα, που υπερλατρεύει


Διαφ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο της Βουδαπέστης επιβεβαίωσε ότι αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στην πόλη του τα Γρεβενά, όπου θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να αρχίσει την προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες και την Ολυμπιάδα στο Παρίσι.

Στο πλευρό του, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν η οικογένειά του, η μητέρα του αλλά και η αδελφή του, Κατερίνα, που είναι η αδυναμία του και είναι και η μοναδική που κατάφερε να… φορέσει το χρυσό του μετάλλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Το αγαπημένο και χρυσό παιδί του αθλητισμού, Μίλτος Τεντόγλου, μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που πήρε το χάλκινο στο βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης, είναι ήδη στην Ελλάδα και ζουν ακόμη «μεθυσμένοι» από την επιτυχία τους, ενώ δέχονται από γνωστούς και αγνώστους τα συγχαρητήρια για τον θρίαμβό τους.

Ο Μίλτος δεν έχασε το ταπεραμέντο του και στις πρώτες του δηλώσεις είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι καλός να μιλάω freestyle. Μιλούσα και με έναν Ιάπωνα δημοσιογράφο και του έλεγα ό,τι νάναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ο υπεραθλητής και ο εν ενεργεία σπουδαιότερος αυτή την στιγμή παγκοσμίως στον στίβο, είχε σπεύσει νωρίτερα να διευκρινίσει για ποιο λόγο δεν χαιρέτησε μετά την απονομή του το στέλεχος του ΣΕΓΑΣ, κίνηση που υπονοήθηκε ως θυμό για τη μη κρατική υποστήριξη. «Είναι φίλος μου ο κύριος Δημάκος αλλά εκείνη τη στιγμή ήθελα να χαιρετήσω τον παππού μου, τον οποίο είχα δύο χρόνια να δω».

Σύσσωμη η οικογένεια Τεντόγλου ήταν παρούσα στη Βουδαπέστη, αλλά μία γυναίκα κατάφερε να φορέσει το μετάλλιό του και αυτή είναι η λιγότερη γνωστή μας, αδελφή του Κατερίνα.

Η οποία το φόρεσε κάνοντας και ένα λογοπαίγνιο για το ποιος το φόρεσε καλύτερα.

Η Κατερίνα είναι μικρότερη από τον Μίλτο και τον έχει πρότυπο ως αδελφό, ενώ πρόσφατα πήρε και το πτυχίο της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

Και όπως έχει γράψει σε ανάρτησή της: «Πρώτα είναι ο καλύτερος αδελφός του κόσμου και μετά είναι ο καλύτερος αθλητής του κόσμου».


Πηγή