Έχουμε γαμπρό, φέρτε μαντολίνα”: Σπαρακτικό “αντίο” στον 22χρονο Αντώνη – Ράκος η μητέρα του, όλοι στα λευκά

August 29, 2023

Έχουμε γαμπρό, φέρτε μαντολίνα”: Σπαρακτικό “αντίο” στον 22χρονο Αντώνη – Ράκος η μητέρα του, όλοι στα λευκά


Διαφ.

Ο 22χρονος Αντώνης από το Ηράκλειο, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα, κηδεύτηκε σήμερα, Τρίτη.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 22 Αυγούστου, τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Βορειοανατολικό Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), όταν ο άτυχος νέος οδηγούσε ένα δίκυκλο όχημα, και συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, οπότε τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Ο 22χρονος Αντώνης έδωσε ζωή με τον θάνατό του

Οι γονείς του, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για μεταμόσχευση, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού έγινε σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο, όπου μέσα σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο, ντυμένοι στα λευκά.

Η ανάρτηση της μητέρας του 22χρονου Αντώνη

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που έκανε η μητέρα του Αντώνη Μαυρογιαννάκη, η οποία υπογραμμίζει “Έχουμε γαμπρό, έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας, αν θέλετε λευκά. Φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρετε μαντολίνα αλλά ούτε μία σφαίρα”.

Κηδεύτηκε ο 22χρονος Αντώνης


Πηγή