Ζάκυνθος: Ατρόμητη 83χρονη γιαγιά δάγκωσε ληστή που πήγε να την πνίξει και τον έκανε να τρέχει για να σωθεί

August 30, 2023

Ζάκυνθος: Ατρόμητη 83χρονη γιαγιά δάγκωσε ληστή που πήγε να την πνίξει και τον έκανε να τρέχει για να σωθεί


Διαφ.

Μία 83χρονη στη Ζάκυνθο, δάγκωσε τον έναν από τους δύο ληστές, που μπήκαν στο σπίτι της για να την κλέψουν, τα ξημερώματα και κατάφερε μ’ αυτόν τον τρόπο να τους διώξει.

Ήδη, βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα για τη ληστεία, προκειμένου να γίνει γνωστό ποιοι είναι οι δύο ληστές που κρύβονται πίσω από το μαρτύριο της ηλικιωμένης.

Οι δράστες προσπάθησαν να πνίξουν την 83χρονη με μαξιλάρι

Η ηλικιωμένη δέχτηκε χτυπήματα και βρέθηκε να παλεύει, ώστε να βγάλει από το πρόσωπό της το μαξιλάρι, με το οποίο προσπαθούσαν να την πνίξουν και στο τέλος τα κατάφερε, δαγκώνοντας τον έναν από τους δύο δράστες και αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ήταν 04:00 το πρωί, όταν οι δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που μένει μόνη της στο χωριό Σκουληκάδο, για να τη ληστέψουν.

Η μάχη της 83χρονης με τους ληστές

Αφού χτύπησαν την άτυχη γυναίκα και της απέσπασαν 300 ευρώ, προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι, αλλά εκείνη αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να φύγουν από το σπίτι.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, η ηλικιωμένη είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν δύο μελαψοί άνδρες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

83χρονη δάγκωσε ληστή


Πηγή