Ξέσπασε η Χρύσπα: «Γουστάρω να τρώω, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου, μην με κοιτάς»

August 30, 2023

Ξέσπασε η Χρύσπα: «Γουστάρω να τρώω, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου, μην με κοιτάς»


Διαφ.

Η Χρύσπα έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα με τα κιλά της και όπως έχει υπογραμμίσει στο παρελθόν, έκανε εξαντλητικές δίαιτες, προκαλώντας σοβαρό θέμα στην υγεία της.

Πριν λίγους μήνες, η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την καριέρα της που την ενόχλησαν.

Το δημοσίευμα που ενόχλησε τη Χρύσπα

Όπως επεσήμανε «απείχα λίγο από το τραγούδι, γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου. Με ενόχλησε το “παρατάει το τραγούδι”. Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ, γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;”».

Η μάχη της Χρύσπας με τα κιλά

Όσον αφορά τα κιλά της, η Χρύσπα σημείωσε «γουστάρω να τρώω. Μ΄αρέσει. Συγγνώμη κιόλας, αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Τώρα τα λέω, γιατί τότε, επειδή ήμουν πιτσιρίκι και ήταν όλα τα πρότυπα διαφορετικά και δεν έβγαιναν άνθρωποι να υποστηρίξουν το ανάποδο. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου».

Η Χρύσπα για τα κιλά της


Πηγή