Εύη Δρούτσα: «Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Μαρία Ιωαννίδου στο Fame Story. Πού να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε;»

August 30, 2023

Εύη Δρούτσα: «Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Μαρία Ιωαννίδου στο Fame Story. Πού να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε;»


Διαφ.

Η Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη στο «Καλοκαίρι #Yes» και μίλησε για το J2US όπου συμμετείχε αλλά και για το Fame Story που επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Αρχικά ανέφερε: «Περάσαμε πάρα πολύ καλά στο Just. Είχα αγωνία κάθε φορά μην ξεχάσω τα λόγια όχι μη με κρίνουν άσχημα. Δεν σηκώνω και πολλά πολλά. Θέλω αυτό που λένε να είναι αυτό που πρέπει να πουν, όχι να μου κάνουν χατίρια. Το Fame Story το είχαμε συζητήσει πριν από 3 χρόνια με τον Νίκο και είχαμε πει ΟΚ, αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εύη Δρούτσα είπε:

«Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από την Άντζελα, γιατί για να φτάσει εδώ έχει περάσει πάρα πολλά».

Για την επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου είπε: «Έχουμε σκεφτεί πώς θα γίνει η επιστροφή του. Όταν έρθει η ώρα… Μερικοί άνθρωποι, όταν τους βρήκαν, όπως και ο Αλκαίος και ο Τριαντάφυλλος, μου έλεγαν “πλάκα κάνεις; Αυτόν τι θα τον κάνεις;”. Φάγαμε μπούλινγκ».

Τέλος, για την κόντρα με τη Μαρία Ιωαννίδου, είπε: «Πού να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε εκεί; Ήταν δασκάλα στο Fame Story; Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Ιωαννίδου στο Fame Story. Μπορεί να έχω κουτιάνει κιόλας. Αν ισχύει ας απαντήσει άλλος, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω».


Πηγή