«Σε ενάμιση μήνα θα είμαι άνεργος, έχουμε οργή μέσα μας»: Ξεσπά ο πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Τσολάκης

August 30, 2023

«Σε ενάμιση μήνα θα είμαι άνεργος, έχουμε οργή μέσα μας»: Ξεσπά ο πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Τσολάκης


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor, είναι εποχικός πυροσβέστης και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Ο ίδιος μίλησε για τις πυρκαγιές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Γιάννης Τσολάκης: Ο πρώην παίκτης του Survivor ξεσπά

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσολάκης είπε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes: «Σήμερα η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη είναι λίγο καλύτερα. Εγώ εργάζομαι ως πυροσβέστης στις φωτιές της Αθήνας, αλλά ήρθα στην Αλεξανδρούπολη, τον τόπο καταγωγής μου, για να παντρευτώ. Δεν ξέρω βέβαια αυτό πώς θα γίνει κι αν μπορώ να είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον ανθρώπινο πόνο που συναντάμε εδώ πέρα.»!

Και συνέχισε: «Έχουμε οργή μέσα μας, στενοχώρια, λύπη… Όλα αυτά τα πράγματα μάς έχουν κάνει να τα βλέπουμε αλλιώς. Η Αλεξανδρούπολη είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες κι όταν βλέπεις μία περιφέρεια μαύρη πλέον, σε πιάνει οργή και αγανάκτηση. Είναι όλα μαύρα».

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Τσολάκης στην εκπομπή του Open: «Φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι πρέπει να εξοπλίσουμε ξανά την πυροσβεστική. Να πάρουμε ξανά κόσμο στην πυροσβεστική. Πόσα χρόνια πρέπει να καίγεται αυτή η χώρα για να καταλάβουμε ότι πρέπει να πάρουμε κόσμο σε μία πυροσβεστική που έχει 3.600 κενά από οργανικά χέρια».

Και κατέληξε: «Όλοι αυτοί οι πυροσβέστες που βλέπετε με τις μπεζ στολές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους, και στους οποίους ανήκω κι εγώ, σε ενάμιση μήνα θα είμαστε άνεργοι. Διαπιστώνω με λύπη μου ότι δεν γίνονται οι εργασίες που πρέπει τον χειμώνα για το καλοκαίρι».

Τέλος η ομάδα του έδωσε τις πιο θερμές ευχές, αφού ο Γιάννης Τσολάκης παντρεύεται και βαφτίζει το πρώτο του παιδί που είναι πέντε μηνών.


Πηγή