23 ετών, ηθοποιός, δημοσιογράφος, πρώην παίχτης στο Chase: Tο «Super Αγόρι» είναι ο νέος Chaser του MEGA

August 31, 2023

23 ετών, ηθοποιός, δημοσιογράφος, πρώην παίχτης στο Chase: Tο «Super Αγόρι» είναι ο νέος Chaser του MEGA


Διαφ.

Το «The Chase», με τη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με τον νέο Chaser, Νικόλα Πάχη, να προσκαλεί τους παίκτες στις πιο ανατρεπτικές καταδιώξεις.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχονται από τον Σεπτέμβριο το νέο μέλος στην «οικογένεια» των Chasers.

Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο νεότερος Chaser του «The Chase» παγκοσμίως, έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

Νέοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δυνατή ομάδα των Chaser. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων φεύγοντας από το «The Chase» με ως και 10.000 ευρώ μετρητά;

Από παίκτης έγινε… κυνηγός: Αυτός είναι ο 23χρονος νέος «Chaser» – Λατρεύει τον αθλητισμό και είναι ερασιτέχνης ηθοποιός Ποιος είναι ο Νικόλας Παχής;

Είναι 23 ετών. Έχει πάθος για τον αθλητισμό, αλλά και αμέτρητες γνώσεις και γίνεται ο νεότερος Chaser παγκοσμίως!

«Η γνώση χρόνια δεν κοιτά» θα μπορούσε να πει κάποιος και να διαλύσει την πεποίθηση πως η καλλιέργεια και η «ποικιλία« γνώσεων αποτελούν προνόμιο των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων.

Ωστόσο, το «The Chase» του MEGA με τη Μαρία Μπεκατώρου φιλοδοξεί τη νέα σεζόν να καταρρίψει και αυτόν τον μύθο!

Τι χρειάζεται κάποιος για να γίνει επιτυχημένος Chaser

Τι χρειάζεται λοιπόν για να γίνει κανείς ένας επιτυχημένος Chaser;

Να έχει εμπειρία σε αντίστοιχα παιχνίδια γνώσεων όπως το αγέρωχο «Γεράκι» θα έλεγε κάποιος.

Να διαθέτει όρεξη για διάβασμα, την πρώτη και πιο σημαντική πηγή γνώσεων, όπως ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» θα έλεγε κάποιος άλλος.

Να έχει λιώσει τα παπούτσια του στη μάθηση, με τρία πτυχία και δύο μεταπτυχιακά, όπως η «Γυναίκα με τα Μαύρα» ή ακόμη να διαθέτει μια τεράστια συλλογή 5.000 και πλέον βιβλίων, όπως «Το Βουνό» μπορεί να έλεγε κάποιος τρίτος.

Κι αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, ίσως έχει έρθει η ώρα να προστεθεί και το κοινώς αποδεκτό κάποιος να είναι «νέος και ωραίος» και πάνω απ’ όλα ενθουσιώδης!

Αυτά τα τρία (και φυσικά πολλές γνώσεις) διαθέτει ο ξεχωριστός, πέμπτος Chaser, ο οποίος αποκαλύφθηκε στο τρέιλερ του «The Chase» για την ερχόμενη σεζόν.

Το MEGA κάνει τη διαφορά στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που ξεκίνησε από τη Βρετανία και έχει προβληθεί σε τουλάχιστον 18 χώρες και επιστρατεύει τον νεότερο Chaser στην ιστορία του «The Chase» παγκοσμίως.

Την συμμετοχή του στο The Chase ανακοίνωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram

Πρόκειται για τον Νικόλα Παχή, ο οποίος όχι μόνο αναλαμβάνει θέση Chaser, αλλά αλλάζει πλευρά και από παίκτης γίνεται… κυνηγός.

Ο νέος Chaser είναι μόλις 23 ετών και κατάγεται από την Κέρκυρα. Ο Νικόλας Παχής είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο πέμπτος Chaser αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρό, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του αρθρογραφούσε σε αθλητικά sites.

Στον ελεύθερο χρόνο του, το νέο πρόσωπο του The Chase συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, μαθαίνοντας γερμανικά. Ταυτόχρονα, παίζει μπάσκετ, λατρεύει να μαγειρεύει, ενώ συμμετέχει και σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέραμε παραπάνω ο Νικόλας δεν είναι πρωτάρης στο στούντιο του «The Chase», αφού πήρε το βάπτισμα του πυρός ως παίκτης, σε παλαιότερο επεισόδιο της εκπομπής του MEGA.


Πηγή