Εκείνη 39, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον σύζυγό της & η αποκάλυψη για τον γάμο

August 31, 2023

Εκείνη 39, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον σύζυγό της & η αποκάλυψη για τον γάμο


Διαφ.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη και την υιοθετημένη κόρη τους.

Αυτός είναι ο σύζυγός της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ο σύζυγος της 39χρονης Ευγενίας Δημητροπούλου λέγεται Στέλιος Βλατάκης, είναι 48 ετών και είναι νευροχειρουργός, διευθυντής της Β’ Νευροχειρουργικής Κλινικής του Doctor Hospital, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Ο σύζυγος της ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αποφασίζοντας γρήγορα να συγκατοικήσουν, ενώ η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

Ευγενία Δημητροπούλου σύζυγος

Η Ευγενία Δημητροπούλου για την πρόταση γάμου από τον Στέλιο Βλατάκη

Η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη, είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που της έγινε.

Όπως υπογράμμισε “δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα”.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει “ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα”.


Πηγή