«Έγινε το κακό, ήταν ένα σπάνιο παιδί»: Συντετριμμένος ο παππούς του 3χρονου Γιαννάκη που πνίγηκε από σταφύλι

August 31, 2023

«Έγινε το κακό, ήταν ένα σπάνιο παιδί»: Συντετριμμένος ο παππούς του 3χρονου Γιαννάκη που πνίγηκε από σταφύλι


Διαφ.

Ο παππούς του 3χρονου, που έχασε τη ζωή του μετά από πνιγμό από σταφύλι, στην Τήνο, μίλησε στο LIVE NEWS για τον θάνατο του εγγονιού του.

Ειδικότερα, προχθές, Τρίτη, το άτυχο αγοράκι “έφυγε” από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη, ενώ λίγες ημέρες πριν, είχε “χαθεί” η γιαγιά του, μητέρα του πατέρα του.

Ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού υπογράμμισε ότι η απόφαση να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα ο πατέρας ήταν επειδή ήταν δίπλα στο σπίτι.

Όπως επεσήμανε «ήταν δύο παιδάκια, που είναι δύο αδελφάκια. Τα είχε μία κοπέλα. Είχαν πάρει μία κοπέλα στο σπίτι και τα είχε η κοπέλα αυτή. Την ώρα αυτή τους είχε και έτρωγαν σταφύλι. Εγώ τους βρήκα στο Κέντρο Υγείας όταν ήρθαν. Τα παιδιά δεν ήταν σε κατάσταση για να μιλήσουν. Το κατέβασε η κοπέλα στον μπαμπά του και έτρεξε στην αστυνομία που η αστυνομία είναι στα 10 μέτρα από εμάς, από το σπίτι τους. Το πήγε εκεί μήπως κάποιος αστυνομικός, κάποιος ξέρει από πρώτες βοήθειες, ήταν μια λύση της στιγμής, επειδή το αστυνομικό τμήμα είναι δίπλα. Το έβαλαν σε ένα περιπολικό μέσα και έφυγαν ολοταχώς, με τις σειρήνες. Έτρεξαν, πήγαν στο κέντρο υγείας, όσο πιο γρήγορα γινόταν».

Όπως εξομολογήθηκε ο κ. Καλαμαράς, πριν από 40 ημέρες, “έφυγε” από τη ζωή η σύζυγός του και γιαγιά του παιδιού.

Όπως σημείωσε «η γυναίκα μου είχε πρόβλημα υγείας, ήταν 60 χρονών πολύ νέα. Έπεσαν πολλοί κεραυνοί μαζεμένοι, μαζεμένοι που δεν συμβαίνει εύκολα αυτό σε εμάς».

Συντετριμμένος ο παππούς του 3χρονου από το διπλό χτύπημα που δέχτηκε

Σε συνέντευξή του στο protothema.gr, ο παππούς του 3χρονου σημείωσε «ήταν γερό το παιδί, ζωηρό. Από τα σπάνια παιδιά. Δεν είχε κάποια ασθένεια, ούτε άλλα προβλήματα υγείας. Ήταν πιο καλά από καλά. Ήταν με την κοπέλα που τα πρόσεχε μαζί με το αδελφάκι του γιατί είναι κλειστός ακόμα ο παιδικός σταθμός. Έτρωγε σταφύλια, δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Παρά πολλές φορές έτρωγε φρούτα το παιδί, δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει το κακό. Έγιναν τα πάντα. Επειδή το Αστυνομικό Τμήμα είναι δίπλα στο σπίτι μας, το άρπαξε ο γιος μου και το τρέχει στην Αστυνομία μήπως του κάνει κάποιος κάτι και το σώσει. Δεν ήξεραν και το βάζουν στα περιπολικά με τις σειρήνες για να το πάνε στο γιατρό. Έκαναν ο, τι μπορούσαν να κάνουν».

Συντετριμμένος ο παππούς του 3χρονου


Πηγή