Ξανθιά καλλονή, διάσημη τραγουδίστρια και μικρότερή του: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου

August 31, 2023

Ξανθιά καλλονή, διάσημη τραγουδίστρια και μικρότερή του: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου


Διαφ.

Ο Άλκης Κούρκουλος έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ν’ απασχολεί μόνο με τη δουλειά του, γι’ αυτό ελάχιστοι γνωρίζουν το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει, τα τελευταία δυο περίπου χρόνια, με την τραγουδίστρια, Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ο Άλκης Κούρκουλος έχει έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια

Πληροφορίες του okmag, από ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος, αναφέρουν ότι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έχουν έρθει κοντά, ο ένας στηρίζει τον άλλον και ο ηθοποιός μάλιστα βρίσκεται συχνά σε live εμφανίσεις της τραγουδίστριας, εντός Αθηνών, ενώ πολύ συχνά κάνουν δημόσιες εξόδους με κοινές τους παρέες.

Ποια είναι η σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου

Η Δήμητρα Σταθοπούλου , με καταγωγή από τη Μεσσηνία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνιολογίας, ξεκίνησε να εμφανίζεται επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Σε ηλικία 22 ετών, ξεκινά η συνεργασία της με τους σπουδαίους συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Χατζηνάσιο, εκ των οποίων με τον πρώτο συνεχίζει να συνεργάζεται μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια έρχονται σπουδαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως ο Δ. Μητροπάνος, ο Τ. Βοσκόπουλος, ο Δ. Μπάσης, ο Γ. Νταλάρας, ο Γ. Κότσιρας, η Γλυκερία, η Γ. Νέγκα, ο Μ. Πασχαλίδης, Λ. Καλημέρη, Ε. Τσαλιγοπούλου, σε μεγάλες μουσικές σκηνές και σε συναυλίες.

Συμμετείχε επίσης στο μιούζικαλ «Ξημερώνει Κυριακή», βασισμένο στο μουσικό έργο των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου «Ο δρόμος», με σπουδαίους ηθοποιούς, ως βασική γυναικεία φωνή, πλάι στον Δημήτρη Μπάση.

Το 2014 παρουσιάζεται δισκογραφικά στο ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση – με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα – «Μαλώνω την καρδιά», σε στίχους Ν. Αναγνωστάκη και μουσική Α. Κατσιγιάννη.

Το 2020 έρχεται ένα ακόμη τραγούδι σε σύνθεση Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου με τίτλο «Κόκκινο φεγγάρι» και το 2021 από τους ίδιους δημιουργούς έρχεται και το soundtrack «Καρδίτσα forever» της ομώνυμης ταινίας του Στράτου Μαρκίδη.

Συμμετείχε σε αφιερώματα-συναυλίες προς τιμήν του Μάριου Τόκα, σε χώρους όπως Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Badminton Theater.

Τo 2018 συνεργάζεται με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, για τρεις συνεχόμενες χρονιές, σε μουσικές παραστάσεις, παρέα με τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο.

Άλκης Κούρκουλος σύντροφος


Πηγή