«Δεν είσαι για βρίσιμο αλλά μόνο για λύπηση»: Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τα είπε όλα με μία φώτο

August 31, 2023

«Δεν είσαι για βρίσιμο αλλά μόνο για λύπηση»: Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τα είπε όλα με μία φώτο


Διαφ.

Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ένα κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε από ακόλουθό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του «Survivor», που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της, δεν διστάζει να απαντήσει σε μηνύματα μίσους.

Έτσι, με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε για ένα άρθρο που διάβασε, δέχτηκε ένα αρκετά προσβλητικό σχόλιο, με αποτέλεσμα να μπει στη διαδικασία να απαντήσει.

«Αϊ μαρή μας έγινες και εσύ κουλτουριάρα! Ξεκ**ο του Survivor και του Σεφερλή», ήταν το μήνυμα που δέχθηκε το μοντέλο, με την απάντησή της να είναι άμεση.

Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Όπως υπογράμμισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «Κρύψου πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Μάλλον δεν έχεις τα κότσια να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό… Η μάλλον δεν έχεις έναν. Γιατί αν είχες προσωπικότητα δεν θα καθόσουν όλη ημέρα να προσπαθείς να υποβιβάσεις τους άλλους. Θα ήθελα πολύ να σε βρίσω αλλά λέω να σταθώ στο ύψος μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι για βρίσιμο… Είσαι μόνο για λύπηση».

Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου instagram


Πηγή