Τραγωδία δίχως τέλος: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα – Κι άλλος νεκρός συνάνθρωπός μας από την κακοκαιρία στον Βόλο

September 5, 2023

Τραγωδία δίχως τέλος: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα – Κι άλλος νεκρός συνάνθρωπός μας από την κακοκαιρία στον Βόλο


Διαφ.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανέφερε το μεσημέρι της Τρίτης πως δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην περιοχή.

Όπως είπε ο Αχ. Μπέος «πήγαν να ταΐσουν τα ζώα τους. Από χθες παρακαλούσα τον κόσμο να μην μετακινείται».

«Υπήρχε και άλλος ένας αγνοούμενος, αλλά ευτυχώς τον βρήκαμε», ανέφερε ο ίδιος.

Εξάλλου, νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος με απανωτά βίντεο στο Facebook, προειδοποιούσε τους πολίτες του Βόλου να μείνουν σπίτια τους.

«Σε λίγο θα βγει έξω και θα παρασέρνει κόσμο. Κοιτάξτε τη γέφυρα. Σας παρακαλώ πολύ, για άλλη μια φορά, μείνετε στα σπίτια σας. Μην κυκλοφορείτε. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα, προέχει η ανθρώπινη ζωή. Μείνετε στα σπίτια σας, σας ικετεύω», είπε σε ένα από τα βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος.

Νωρίτερα σήμερα, ο ίδιος είχε βρεθεί στην παραλιακή από Βόλο προς Αγριά, στην Παιδόπολη.

Εκεί, το τοπίο είναι γεμάτο λάσπες, με τον Αχιλλέα Μπέο να παρακαλά και πάλι τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, προκειμένου να καταφέρουν οι υπεύθυνοι του δήμου να μεταβούν στο σημείο για τον καθαρισμό του.

«Έχει κλείσει όλος ο παραλιακός προς την Αγριά, έξω από την Παιδόπολη. Βιβλική καταστροφή. Σας παρακαλώ πολύ, μην μετακινείστε, να μπορέσουμε και εμείς και η περιφέρεια να βγάλουμε τα συνεργεία να καθαρίσουμε. Βοηθήστε μας, προέχει η ανθρώπινη ζωή και υγεία. Έκλεισαν οι δρόμοι», είπε ο ίδιος, λέγοντας πως έρχεται περισσότερη βροχή.

Παράλληλα, πριν ακόμα αρχίσει ο μεγάλος χαμός στον Βόλο, ο Αχιλλέας Μπέος είχε βγει στους δρόμους της πόλης και φώναζε στον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του. «Πού πανε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook του.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Είναι τρέλα. Κοίτα που είναι το νερό.

Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας», ανέφερε φωνάζοντας στο βίντεο.


Πηγή