“Ξέφυγε” η Βανδή στις διακοπές: “Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και ρακή, πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο”

September 5, 2023

“Ξέφυγε” η Βανδή στις διακοπές: “Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και ρακή, πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο”


Διαφ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, πίσω στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μετά το υπέροχο καλοκαίρι που πέρασε.

Από τον αγαπημένο της χώρο μας εύχεται «καλό φθινόπωρο» η γνωστή τραγουδίστρια. Φυσικά αναφερόμαστε στο γυμναστήριο. Η Δέσποινα Βανδή παρέα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκονται στο γυμναστήριο με την δεύτερη να κάνει διάδρομο.

Η καλλιτέχνης, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, δήλωσε πως είναι ώρα για γυμναστική, για να κάψει… τις θερμίδες που πήρε στις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα “καλό φθινόπωρο”. Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξανά είμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

@desp1navandiofficial ❤️❤️❤️ #fyp #foryoupage #tiktok #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Η Δέσποινα Βανδή, πέρασε το καλοκαίρι της στην Κρήτη, συνοδευόμενη από τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον αγαπημένο ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Το νησί, αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για τους δύο.


Πηγή