“Κόλαφος” η Ντόρα Μπακογιάννη για τις νέες ταυτότητες: “Μεγάλε, σε βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς ανά πάσα στιγμή”

September 6, 2023

“Κόλαφος” η Ντόρα Μπακογιάννη για τις νέες ταυτότητες: “Μεγάλε, σε βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς ανά πάσα στιγμή”


Διαφ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΙ μιλά για τις νέες ταυτότητες.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα εξαιτίας των νέων ταυτοτήτων. Πλήθος πολιτών τρέχει στους δρόμους, σε πορείες, σε διαμαρτυρίες, έξω από τα αστυνομικά τμήματα για να εκδώσει νέα ταυτότητα πριν αναγκαστούν να βγάλουν από τις καινούργιες. Επικρατέστερες απόψεις των συνωμοσιολόγων είναι πως εμπεριέχουν «τσιπάκι» γεωντοπισμού και πως η μόνη τους χρήση θα είναι για να μας παρακολουθούν.

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΙ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη απαντά σε όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας, κάνοντας λόγο για την εκτενή χρήση του κινητού τηλεφώνου.

«Στην Ελλάδα δεν πληρώνει κανένας φόρο για οποιαδήποτε μπούρδα μπορεί να πει. Αν είχαμε 1 ευρώ για κάθε μπούρδα, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ήταν ο ισχυρότερος προϋπολογισμός στον κόσμο. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία είναι πασιφανή. Βγαίνει ο άλλος και λέει ότι οι ταυτότητες θα έχουν τσιπάκια. Του λες μεγάλε, μου μιλάς από ένα κινητό, το οποίο κινητό σου έχει τσιπάκι, σε βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς ανά πάσα στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σε φωτογραφίζει, σε μαγνητοφωνεί και σε ενοχλεί η ταυτότητα, που δεν έχει παρά μόνο το τσιπάκι που λέει το όνομά σου, το ύψος σου και το χρώμα των ματιών σου. Είμαστε σοβαροί;» πρόσθεσε η βουλευτής.

«Ξεκίνησε από τα εμβόλια και από την πρόταση ότι μας ψεκάζουν, που έβλεπαν τις γραμμές των αεροπλάνων και μιλούσαν. Μου λέει κάποιος σε μία παραλία, το βλέπεις, να πώς μας ψεκάζουν» συμπλήρωσε για μία εμπειρία, που είχε με έναν συνωμοσιολόγο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


Πηγή