Έκλαιγαν όλοι: 40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της –”Πάγωσε” μόλις είδε ποιος εμφανίστηκε

September 6, 2023

Έκλαιγαν όλοι: 40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της –”Πάγωσε” μόλις είδε ποιος εμφανίστηκε


Διαφ.

Η Becky Turney, μία 40χρονη νύφη, την ημέρα του γάμου της άφησε κενή μία θέση για τον νεκρό γιο της, και σοκαρίστηκε όταν είδε ποιος κάθεται.

Η Becky Turney, έζησε αυτό που κανένας γονιός δεν θα ήθελε να ζήσει ποτέ. Η 40χρονη γυναίκα από την Αλάσκα, δύο χρόνια πριν έχασε τον γιο της Triston. Έφυγε από τη ζωή ενώ ήταν μόλις 19 χρονών.

Η Becky, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά, και παρά την θλίψη και τον έντονο πόνο, συνέχισε την ζωή της. Δύο χρόνια μετά λοιπόν, παντρεύεται τον άντρα των ονείρων της, Kelly Turney.

Φυσικά, σε μία τόσο ιδιαίτερη μέρα, η Becky σκεφτόταν πολύ τον γιο της και έτσι, αποφάσισε να αφήσει μία καρέκλα άδεια για τον γιο της με ένα μήνυμα:

Becky Turney

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή, συνέβη το αναπάντεχο. Ο Kelly είπε πως ήθελε να της γνωρίσει κάποιον. Αυτός ο κάποιος ήταν ο 21 ετών Jacob Kilby, που είχε έρθει από το Σαν Ντιέγκο για να την συναντήσει. Όταν η Becky τον είδε, ξέσπασε σε κλάματα γιατί ήδη ήξερε ποιος ήταν.

Μετά τον θάνατο του Triston, η Becky αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτή η ευγενική κίνηση επέτρεψε πέντε ανθρώπους να συνεχίσουν να ζουν. Ένας από αυτούς ήταν ο Jacob που τον Οκτώβριο του 2015 πήρε την καρδιά του.

Ο φίλος της Becky σχεδίαζε για μήνες αυτή την συνάντηση και ήθελε πολύ να είναι στον γάμο τους, για να είναι η καρδιά του Triston εκεί αυτή την σημαντική στιγμή.

Η στιγμή που συναντήθηκαν ήταν απερίγραπτη.

Η Becky άκουγε την καρδιά του γιου της να χτυπάει ξανά. Παρόλο που δεν ήταν στην ζωή, η καρδιά του συνέχιζε να χτυπάει, εδώ, δίπλα της. «Έχασα το μυαλό μου. Φώναζα σαν μικρό κοριτσάκι. Πηδούσα πάνω κάτω. Ήταν απίστευτο. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει τόσο ενθουσιασμό» είπε η 40χρονη.

Becky Turney

Για την Becky, το να ξέρει πως ο γιος της έσωσε τις ζωές τόσων ανθρώπων είναι εκπληκτικό. «Όλοι έχουν την κληρονομιά τους και αυτή είναι η κληρονομιά του γιου μου. Με κάνει περήφανη.»

Ο Kelly ελπίζει αυτό το δώρο προς την γυναίκα του να κάνει και άλλους να σκεφτούν την δωρεά οργάνων. «Είναι ότι πιο ανιδιοτελές μπορείς να κάνεις για κάποιον άλλον.»

Δεν μας φαίνεται παράξενο που στον γάμο τους όλοι δάκρυσαν. Το να χάσεις τον γιο σου είναι πολύ βαρύ για κάθε γονιό αλλά χάρη στον καινούργιο της άντρα, η Becky κατάφερε να έχει τον γιο της δίπλα της σε μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής της.

Και φυσικά, ο Jacob δεν δίστασε ούτε για λίγο όταν του είπαν να πάει στην τελετή. Εξάλλου, αυτή η οικογένεια του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή.


Πηγή