“Θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας αν ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε αυτό το κακό. Όταν τελείωσε το σήριαλ έκλαιγα”

September 6, 2023

“Θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας αν ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε αυτό το κακό. Όταν τελείωσε το σήριαλ έκλαιγα”


Διαφ.

Η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, σε πρόσφατη συνέντευξη της, τάσσεται υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη ύστερα από το σκάνδαλο με τις καταγγελίες.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και δεν φοβήθηκε να εκφράσει τις απόψεις της. Η Μάγδα Τσαγγάνη, μίλησε έξω από τα δόντια, και υπερασπίστηκε τον Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο και είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά πριν από πολλά χρόνια στη σειρά του MEGA «Εραστής δυτικών προαστίων».

– Πριν λίγο καιρό δεχτήκατε επίθεση, επειδή υπερασπιστήκατε δημόσια τον Αλέξη Γεωργούλη σχετικά με την καταγγελία που δέχτηκε.

«Τότε μίλησα για αυτά που πέρασα και ένιωσα όταν συνεργάστηκα με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων». Όταν τελείωσε το σίριαλ, έκλαιγα και έλεγα “Χριστέ μου δεν θα μου ξανατύχει ποτέ τέτοια συνεργασία”. Ο Αλέξης ήταν ένα παιδί που δεν το είδα ποτέ κακομούτσουνο, θυμωμένο, αδιάβαστο και αργοπορημένο. Μου έλεγε ανέκδοτα, με αγκάλιαζε και με φώναζε μανούλα μου. Είπα αν ο Αλέξης έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε, εννοείται να τιμωρηθεί. Τι είμαι ανεγκέφαλη και βλαμμένη να πω ότι έκανε καλά που βίασε γυναίκα; Ένας συνάδελφός μου είπε ότι είπα ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν σκυλιά. Δεν το είπα αυτό το πράγμα.

Αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε κλείνω 50 χρόνια στη δουλειά. Έχω δείξει την ταυτότητα μου ξέρουν όλοι αν είμαι κακιά, ρουφιάνα, ψεύτρα. Και κάθομαι και στεναχωριέμαι γιατί νομίζουν ότι υπερασπίστηκα τον Γεωργούλη; Έλεος. Είπα τι ένιωσα για εκείνον μέσα από τη συνεργασία μας. Αν ο Γεωργούλης όντως έχει βιάσει, τότε πια δεν θα πιστεύω ούτε τον εαυτό μου.

– Το ένστικτό σας τι σας λέει;

«Με αυτά που έχω ζήσει ενάμιση χρόνο, θεωρώ ότι είναι αθώος. Ήμασταν για γύρισμα στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής και την ώρα της πρόβας πέρασαν τρεις κοπέλες. Η μια μόλις τον είδε λιποθύμησε έτρεξε ο Αλέξης την έπιασε και της λέει σύνελθε ποιος νομίζεις ότι είμαι, απλά τη δουλειά μου κάνω. Της έφερε νερό και τη συνέφερε. Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να έκανε αυτό το κακό; Τότε θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας.»

– Επικοινωνήσατε μαζί του μετά από όλο αυτό;

«Είχα ένα τηλέφωνο αλλά ήταν παλιό. Μετά χαθήκαμε, έφυγε το πουλάκι μου πήγε στο εξωτερικό. Έτσι συμβαίνει με τους ηθοποιούς.»


Πηγή