Καλό ταξίδι, αγόρι μας: Αυτή τη φορά ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο, κανείς δεν τον έσπρωξε, κανείς δεν τον έριξε στη θάλασσα

September 7, 2023

Καλό ταξίδι, αγόρι μας: Αυτή τη φορά ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο, κανείς δεν τον έσπρωξε, κανείς δεν τον έριξε στη θάλασσα


Διαφ.

Ο Αντώνης γυρίζει στο σπίτι του.. Αυτή τη φορά μπήκε στο πλοίο

 

Συγκλονίζουν και προκαλούν ανατριχίλα οι φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά με το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου Αντώνη μας.. με το καράβι.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος Αντώνης μας έχασε την ζωή του, «δολοφονήθηκε» στο λιμάνι του Πειραιά, από τα μέλη του πληρώματος του “Blue Horizon“ σπρώχνοντάς τον στην θάλασσα και εμποδίζοντάς τον να επιβιβαστεί στο καράβι που είχε προορισμό το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη

Σήμερα το πρωί (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι αλλά και όλο το Λασίθι στον άτυχο Αντώνη Καργιώτη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.

Την σορό παρέλαβε από το λιμάνι του Πειραιά ο κος Νίκος Χαρούλης, τα έξοδα για την μεταφορά του θα γίνουν από το ίδιο το γραφείο κηδειών «ΧΑΡΟΥΛΗΣ», τα αρτουλάκια της κηδείας θα τα προσφέρει ο Φούρνος Βάρδας, τα κουφέτα ο οίκος νυφικών «ΑΜΟΡΕ» και ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα παραχωρήσει τον τάφο του 36χρονου.

Κοντά στην οικογένεια βρίσκεται και η ομάδα του ΑΟΑΝ που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της κηδείας, όπως ανέφερε στο CNA.GR ο κ. Νίκος Χαρούλης , με την συνομιλία που είχε με τον κ. Μανόλη Αποστολάκη.

Ο δήμος Αγίου Νικολάου θα καλύψει όλα τα έξοδα κηδείας του Αντώνη

Ο δήμος Αγίου Νικολάου θα καλύψει όλα τα έξοδα κηδείας του Αντώνη και ότι άλλο χρειαστεί δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την προσφορά του, σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.


Πηγή