Πλέον είναι αγνώριστοι ενήλικες: Έτσι είναι σήμερα 5 παιδιά που άφησαν εποχή με τους ρόλους τους στην ελληνική tv

September 11, 2023

Πλέον είναι αγνώριστοι ενήλικες: Έτσι είναι σήμερα 5 παιδιά που άφησαν εποχή με τους ρόλους τους στην ελληνική tv


Διαφ.

Όταν ξαναβλέπουμε τα παιδιά που συμμετείχαν σε επιτυχημένες ελληνικές σειρές, αντιλαμβανόμαστε πόσο έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Το πώς έχουν αναπτυχθεί από τα μικρά παιδικά τους χρόνια σε ενήλικες μας προκαλεί συνεχώς έκπληξη, ακόμα και αν τους έχουμε δει να μεγαλώνουν μπροστά μας.

Τα παιδιά ηθοποιοί που αναγνωρίζαμε από ατάκες και ρόλους τους σε τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης έχουν μεταμορφωθεί στην ενηλικίωση, αλλά οι αλλαγές αυτές συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν. Παρακάτω θα αναφέρουμε πέντε πολύ γνωστά παιδιά που πλέον έχουν μεγαλώσει:

Παναγιώτης Φιλιππαίος (Είσαι το ταίρι μου)

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έπαιξε τον ρόλο του Μιλτιάδη στην επιτυχημένη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”. Είχε τον ρόλο του γιου της Αννέτας και του Παναγιώτη στη σειρά, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς χαρακτήρες. Από ό,τι φαίνεται, ο Παναγιώτης Φιλιππαίος δεν συνέχισε την υποκριτική καριέρα μετά το τέλος της σειράς.

Αντίθετα, επέλεξε να εργαστεί στον τομέα του γραφιστικού σχεδιασμού (graphic design). Αυτή είναι μια συνήθης πορεία για πολλούς παιδικούς ηθοποιούς που αποφασίζουν να ακολουθήσουν διαφορετική επαγγελματική καριέρα μετά την ολοκλήρωση της υποκριτικής τους πορείας.

Σάββας Σαλίπας (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Ο Σάββας Σαλίπας, που υποδύθηκε τον μικρό «Γιαννάκη» στη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”, είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού χάρη στον ρόλο του στην ελληνική τηλεόραση. Μετά το πέρας της θητείας του στον στρατό, απέκτησε το πτυχίο του στις ναυτιλιακές σπουδές και αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική καριέρα από την υποκριτική.

Πλέον, είναι περισσότερο γνωστός μέσω του προφίλ του στο TikTok, όπου είναι πολύ δημοφιλής. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει ανοιχτός σε προτάσεις για συμμετοχή σε ελληνικές σειρές, αν και δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια τέτοια παραγωγή μετά την ολοκλήρωση της σειράς “Ευτυχισμένοι Μαζί”.

Μάνος Τσαγκαράκης (Το Νησί)

Ο Μάνος Τσαγκαράκης, που υποδύθηκε τον Δημήτρη Λεμονιά στη σειρά “Νησί,” είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την ερμηνεία του σε αυτήν την επιτυχημένη παραγωγή. Ωστόσο, μετά το “Νησί,” δεν συμμετείχε σε άλλη ελληνική σειρά για αρκετά χρόνια, μέχρι που εμφανίστηκε στον “Σασμό,” παίζοντας τον ρόλο ενός φίλου των χαρακτήρων Νικηφόρου και Μανώλη.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε προηγούμενες συνεντεύξεις ότι η υποκριτική δεν είναι το κύριο επάγγελμά του και ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τον τομέα των ναυτιλιακών.

Δημήτρης Νταούλης (Λατρεμένοι μου γείτονες)

Ο Δημήτρης Νταούλης, γνωστός και ως Μιχαλάκης Μουστοξύδης από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες,” δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές μετά την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς. Ωστόσο, διατηρεί το ενδιαφέρον του για τον χώρο του θεάτρου και ασχολείται με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία σε θεατρικές παραγωγές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αν και δεν ακολούθησε δραματική σχολή, ανακάλυψε το ενδιαφέρον του για τη σκηνοθεσία και ασχολείται με αυτήν περισσότερο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Νταούλης δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο του μικρού Μιχάλη στη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” και έχει αφοσιωθεί σε διαφορετικούς τομείς της ψυχαγωγίας.

Μαρία Γαλέτα (Άκρως Οικογενειακόν)

Η Μαρία Γαλέτα, που γνωρίσαμε ως “Λίλα” στη σειρά “Ακρως Οικογενειακόν,” έχει αλλάξει πολλά από τότε. Μετά την επιτυχία της σειράς, εργάστηκε σε επεισόδια του δεύτερου κύκλου ως ηθοποιός, ενώ προηγουμένως είχε υποδυθεί τον ρόλο της Ιφιγένειας Καλούτσα στον πρώτο κύκλο της σειράς. Σήμερα, ωστόσο, ασχολείται με άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, αφού εργάζεται ως φαρμακοποιός, ειδικότητα που σπούδασε.

Επιπλέον, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η γέννηση της κόρης της αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή της, προσδίδοντας περισσότερη σημασία στην οικογενειακή της ζωή.


Πηγή