Έκλεψε την παράσταση κι απ’τη νύφη: Η Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε έτσι στον γάμο του Stan & τα κινητά “άστραψαν”

September 11, 2023

Έκλεψε την παράσταση κι απ’τη νύφη: Η Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε έτσι στον γάμο του Stan & τα κινητά “άστραψαν”


Διαφ.

Το Σάββατο (09/09), δυο καρδιές ενώθηκαν με τους ιερούς δεσμούς του γάμου. Ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου ενώθηκαν για πάντα σε μια συγκινητική τελετή στην όμορφη Πάρο. Φίλοι, συγγενείς, και συνεργάτες παρέστησαν στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη, όπου λάμπει η αγάπη τους.

Stan -Βέρα Σωτηροπούλου: Ένας υπέροχος γάμος

Ο τραγουδιστής έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Stan και με μουσικά όργανα να συνοδεύουν αυτήν την ειδυλλιακή στιγμή, ενώ η νύφη έφτασε λίγο αργότερα.Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή, Βασίλης Πέτρου και η φίλη της Βέρας Σωτηροπούλου, Παρύσατις Κατηρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αν υπάρχει παράδεισος

Μετά το μυστήριο, το πάρτι άρχισε και διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Πέτρος Πυλαρινός και οι Alcatrash χάρισαν μουσική χαρά, ενώ η καλή φίλη του Stan, Νατάσα Θεοδωρίδου, πρόσθεσε τη φωνή της σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά. Η ίδια ερμήνευσε διάφορα κομμάτια, αφιερώντας τα με αγάπη στο νεόνυμφο ζευγάρι. Ανάμεσα σε αυτά τα τραγούδια, το αγαπημένο “Αν υπάρχει παράδεισος,” που είχε μια ξεχωριστή σημασία για τον Stan και τη Βέρα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Πηγή