Βρήκε τον ιδανικό άντρα η Κατερίνα Καινούργιου: “Σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Σε αγκαλιάζει και νιώθεις ασφάλεια”

September 11, 2023

Βρήκε τον ιδανικό άντρα η Κατερίνα Καινούργιου: “Σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Σε αγκαλιάζει και νιώθεις ασφάλεια”


Διαφ.

Πριν από την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη του Alpha με την εκπομπή “Super Κατερίνα,” η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και για τη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, αφήνοντας το κοινό να μάθει περισσότερα για τη προσωπική της ζωή.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης της

Ποιο μάθημα πήρες από την περσινή σεζόν;

“Γενικά, δεν βλέπω τις εκπομπές μας, αλλά το καλοκαίρι παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα στο YouTube. Βλέποντας όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν είτε με την ομάδα είτε με καλεσμένους εξαιτίας του αυθορμητισμού μου, είπα στον εαυτό μου «καλά, τώρα κάθεσαι και τσακώνεσαι τηλεοπτικά;». Φέτος, θέλω να ρίξω λίγο τους τόνους και να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις που προκύπτουν λίγο πιο χα λαρά. Στην τελική, δεν είμαστε γιατροί, δεν κάνουμε επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, μια εκπομπή έχουμε που ασχολείται με την επικαιρότητα, ενημερώνει και ψυχαγωγεί.”

Άρα οι εντάσεις που παρακολουθήσαμε δεν ήταν στημένες, όπως ειπώθηκε από κάποιους.

“Εσύ που με γνωρίζεις πολύ καλά καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι στημένο. Έτσι είμαι εγώ, αν τσακωθώ με σένα, με τον Θέμη (σ.σ. Μάλλη), με κάποιον άλλον συνεργάτη μου, είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω. Μετά λέω στον εαυτό μου «Κατερίνα, τι κάνεις, δεν σέβεσαι τον τηλεθεατή, γύρνα πίσω». Ξεσπάω και μετά από λίγο μου περνάει. Αν και είμαι Ταύρος, έχω πολλούς πλανήτες στον Κριό, γίνομαι παρορμητική και πολλές φορές λειτουργώ λάθος σε αυτά τα θέματα. Και εμείς πόσες φορές έχουμε τσακωθεί;”

Ο Νίκος Κοκλώνης σου λέει τίποτα ή δεν ασχολείται;

“Τι δεν ασχολείται, παιδί μου; Πολλές φορές στο break τον παίρνω και του λέω «φεύγω τώρα!», μου λέει «ΟΚ, σήκω φύγε, απλά στείλε μου μήνυμα να το ξέρω!». Με τον Νίκο, που όλοι ξέρουν πόσο με στηρίζει, έχουμε τσακωθεί σε βαθμό «σε μπλοκάρω, με μπλοκάρεις». Ταυτόχρονα όμως είναι τζέντλεμαν, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα και μόνο με τον τρόπο που θα σου μιλήσει. Είναι ο ιδανικός άντρας, σε αγκαλιάζει και νιώθεις ασφάλεια.”

Είσαι μια γυναίκα που λες συνέχεια την ηλικία σου στον αέρα, σαν να θες να την ξορκίσεις.

“Όχι, δεν κατάλαβες, δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Σέβομαι όσες γυναίκες δεν θέλουν να λένε την ηλικία τους, αλλά προσωπικά νιώθω ότι όσο μεγαλώνω είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να την κρύψω.”

Άρα μου λες ότι αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου.

“Έχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια μου έχει και καλό, κυρίως στη δουλειά μου, με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή όμως μου έχει κάνει κακό.”

Ποιο λάθος δεν θέλεις να επαναλάβεις στην προσωπική σου ζωή;

“Αυτήν ακριβώς την ανασφάλεια. Να μην υποτιμώ τον εαυτό μου για κανέναν. Έχω ανάγκη να θαυμάζω τον άντρα που είναι δίπλα μου και έχω τόσα πράγματα να δώσω που τον κάνω να νιώθει πολύ ωραία. Ίσως στην πορεία να κάνω κι εγώ κάποιους λάθος χειρισμούς και να μην έχει προκύψει μέχρι στιγμής να βρω τον άντρα της ζωής μου και να κάνω οικογένεια.”

Σε φλερτάρουν;

“Όχι. Πολύ δύσκολα. Τα βάζω και με τον εαυτό μου, λέω «μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν με φλερτάρουν;».”

Σε φλέρταραν δηλαδή περισσότερο πριν γίνεις διάσημη;

“Πολύ περισσότερο, κι ας είχα περισσότερα κιλά ή ήμουν πιο απεριποίητη. Έχω και τους γονείς μου που μου λένε συνέχεια πότε θα κάνω οικογένεια. Εκείνοι με έκαναν σε μικρή ηλικία, η μητέρα μου ήταν 23 και ο πατέρας μου 25. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά νιώθω ότι με πιέζουν άθελά τους σε αυτό το κομμάτι. Η μητέρα μου στην ηλικία μου είχε κόρη 15 χρόνων. Όσο κι αν τους λέω ότι πάω καλά στη δουλειά μου, νομίζω ότι το προσωπικό μου θέμα τούς πονάει λίγο.”


Πηγή