Έναν χρόνο μετά τον γάμο: Τρισευτυχισμένοι Βρεττός-Δεληγιάννη, καλωσόρισαν το νέο μέλος & όλοι τους εύχονται

September 11, 2023

Έναν χρόνο μετά τον γάμο: Τρισευτυχισμένοι Βρεττός-Δεληγιάννη, καλωσόρισαν το νέο μέλος & όλοι τους εύχονται


Διαφ.

Την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους, μας προσέφεραν το μεσημέρι της Κυριακής ο διάσημος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του σύζυγος, Αναστασία Δεληγιάννη.

Το νέο μέλος της οικογένειας, μια πανέμορφη σκυλίτσα, αποκαλύφθηκε μέσα από μια εκπληκτική ανάρτηση που πραγματοποίησε ο γνωστός καλλιτέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το όνομα που επέλεξε το ευτυχισμένο ζευγάρι για τη νέα τους φιλόξενη συντροφιά είναι “Star”, δηλαδή αστέρι.

Ηλίας Βρεττός: Η ανάρτηση του

«Νέο μέλος στην οικογένειά μας!!! Καλωσόρισες στη ζωή και το σπίτι μας “Star”. Με τέτοιες πόζες που παίρνει δεν μας άφησε να της δώσουμε άλλο όνομα!!!» έγραψε ο Ηλίας Βρεττός, δημοσιεύοντας παράλληλα σχετικά στιγμιότυπα στο προφίλ του.

Επέτειος γάμου: Κλείσαν ένα χρόνο μαζί

Αξίζει να θυμίσουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με γάμο τον προηγούμενο χρόνο, και με αφορμή την επέτειο του αυτού ευτυχούς γεγονότος, η Αναστασία Δεληγιάννη μοιράστηκε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες τα συναισθήματά της. Συγκεκριμένα, έγραψε: «1 χρόνο παντρεμένοι μωρό μου, η αγαθή ενέργεια του Θεού που μας ένωσε τους δυο ανθρώπους σε έναν άνθρωπο , χωρίς να καταργεί την προσωπικότητα του καθενός !!!προχωράμε μαζί ως ένα με τον σεβασμό και την αγάπη μας , πάντα δίπλα σου».


Πηγή