Μαίρη Μηλιαρέση: “Τα λεφτά που έβγαλα ήταν μόνο τα 4 χρόνια που έκανα το Ρουκ Ζουκ. Λένε πού κατάντησε η Μηλιαρέση”

September 11, 2023
Μαίρη Μηλιαρέση: Οι πόροι που απέκτησα περιορίζονται μόνο στη διάρκεια των 4 ετών που συμμετείχα στο Ρουκ Ζουκ. Υπάρχουν φήμες για το πως έχει καταλήξει η Μηλιαρέση.

Μαίρη Μηλιαρέση: Τα λεφτά που έβγαλα ήταν μόνο τα 4 χρόνια που έκανα το Ρουκ Ζουκ. Λένε πού κατάντησε η Μηλιαρέση


Διαφ.

Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και συζήτησε με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου για θέματα που αφορούν τα οικονομικά της από την τηλεόραση. Ακόμα έκανε λόγο και για τα σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τις εμφανίσεις της στην εμπορική τηλεόραση.

Μαίρη Μηλιαρέση: Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης της

Βγάλατε χρήματα τότε;

“Τα λεφτά που έβγαλα, ήταν μόνο αυτά τα 3-4 χρόνια που έκανα το Ρουκ-Ζουκ. Μετά και τα δυο χρόνια τα τελευταία που έκανα τα εμπορικά, πήγαιναν καλά.”

Δεν σας ενόχλησαν κάποια σχόλια που ακούστηκαν;

“Ότι πού κατάντησε η Μηλιαρέση. Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη, ούτε για να αποκτήσω αυτοεκτίμηση. Την είχα από πριν. Για μένα είναι απλώς δουλειά.”

Πήραν ποτέ τα μυαλά σας αέρα, λόγω της επιτυχίας;

“Όχι. Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρή ηλικία και όλο αυτό έγινε πολύ σταδιακά. Αυτοί που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα, είναι τα άτομα που από το πουθενά ξαφνικά γίνονται αναγνωρίσιμα και έτσι αλλάζει το είναι τους.

Νιώθουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι σημαντικό, ήταν η δουλειά μου, έτσι το έβλεπα. Ο στόχος μου ήταν να δουλεύω, να περνάω καλά και έτσι ότι με αναγνωρίζουν μέχρι σήμερα στον δρόμο, το θεωρώ πολύ θετικό.

Ούτε χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι στη ζωή μου που χρειάστηκε να κρυφτώ για να με ενοχλήσει η αναγνωρισιμότητά μου.”


Πηγή