«Έγινε μια άλλη, δυστυχώς»: Η Καλομοίρα φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της & οι followers «τρόμαξαν» να την αναγνωρίσουν

September 11, 2023

«Έγινε μια άλλη, δυστυχώς»: Η Καλομοίρα φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της & οι followers «τρόμαξαν» να την αναγνωρίσουν


Διαφ.

Η Καλομοίρα είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Η τραγουδίστρια έχει κάνει ένα δυνατό comeback τον τελευταίο 1 χρόνο ξεκινώντας με την εμφάνισή της αλλά στην πρόσφατη ανάρτησή της υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Καλομοίρα όλα αυτά τα χρόνια δεν αποχωρίστηκε σχεδόν ποτέ ούτε τα μακριά μαλλιά της αλλά ούτε και το φυσικό τους καστανό χρώμα. Αυτό μέχρι πέρσι τον Οκτώβριο, αφού τότε είδαμε για πρώτη φορά σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram την τεράστια αλλαγή που επέλεξε να κάνει βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά και κόβοντάς τα σε ένα πολύ κοντό καρέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Αν και σε αρκετούς άρεσε αυτή η απρόσμενη αλλαγή, παρομοιάζοντάς την μάλιστα, με την Marilyn Μonroe – ειδικά και μετά την εμφάνισή της στο MadWalk 2022, όπου ερμήνευσε και το τραγούδι Diamonds are a girl’s best friend – κάποιοι δεν συμφώνησαν με αυτή την αλλαγή, όπως είχαν γράψει τότε στα σχόλια της ανάρτησής της.

Παρ’ όλα αυτά, αν ρίξεις μια ματιά στις αναρτήσεις της στο Instagram θα δεις πως η «μάχη» των followers αναφορικά με το αν της ταιριάζει ή όχι η νέα της εμφάνιση, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Αποκορύφωμα, όμως, των αρνητικών σχολίων ήταν η πρόσφατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, στην οποία απολαμβάνουν το brunch τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Αν και κανονικά θα επρόκειτο για μια #couplegoals φωτογραφία, οι περισσότεροι στάθηκαν στην εμφάνιση της Καλομοίρας, η οποία όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους δεν θύμιζε σε τίποτα την ίδια, υπονοώντας είτε πως εκείνη έχει χρησιμοποιήσει κάποιο φίλτρο ή πως έχει κάνει κάποια αλλαγή ακόμα στην εμφάνισή της.

Η αλήθεια είναι πως η ανανεωμένη εμφάνιση της Καλομοίρας, παρότι έχει γίνει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, ίσως δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή από τους followers της καθώς ήταν μια αρκετά ριζική αλλαγή, την οποία ίσως να μην μπορούν ακόμα να συνηθίσουν και γι’ αυτό αναρωτήθηκαν αν είναι εκείνη στη φωτογραφία.

Από την άλλη ακόμα και στην περίπτωση που εκείνη είτε επέλεξε να επεξεργαστεί τη φωτογραφία αυτή είτε να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή της, τέτοιου είδους σχόλια δεν είναι καθόλου ευγενικά καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει στον εαυτό του οτιδήποτε επιθυμεί, εφόσον τον ευχαριστεί, χωρίς να γίνεται αποδέκτης επικριτικών σχολίων.


Πηγή