«Τελειώνουν» οι ελπίδες: Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται στο Πήλιο

September 11, 2023

«Τελειώνουν» οι ελπίδες: Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται στο Πήλιο


Διαφ.

Το νιόπαντρο ζευγάρι της Μικαέλα και του Φίλιπ αγνοείται από την περασμένη Τρίτη στο Πήλιο, μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Οι ελπίδες για να βρεθούν ζωντανοί οι δύο νέοι λιγοστεύουν, ειδικά μετά την εύρεση την Παρασκευή της μη αναγνωρίσιμης σορού μιας άγνωστης γυναίκας, σε παραλία του Πηλίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Kathimerini.gr, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν στο δωμάτιό τους. Οσο περνούσε η ώρα, η βροχή όλο και δυνάμωνε. Κάποια στιγμή το νεαρό ζευγάρι συνειδητοποίησε πως το νερό είχε αρχίσει να μπαίνει με ορμή στο κτήμα του συγκροτήματος όπου διέμενε, 80 μέτρα από την παραλία Ποτιστικά, στην ανατολική πλευρά του Πηλίου.

Οταν γύρω στη μία το μεσημέρι η βροχή κόπασε, η Μικαέλα επικοινώνησε με έναν από τους δύο ιδιοκτήτες στο τηλέφωνο και συμφώνησαν να μεταφερθούν στο μπανγκαλόου όπου έμεναν μέχρι εκείνο το πρωί οι γονείς της. Ηταν ψηλότερα στο κτήμα και θα ήταν πιο ασφαλείς και προστατευμένοι.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης δημοσιεύτηκε ένα άρθρο, πως ένα ζευγάρι Αυστριακών εντοπίστηκε. Η πληροφορία τελικά αφορούσε τον Φριτζ και τη Γιοχάνα, αλλά στην περιοχή πολλοί δεν το γνώριζαν και για περίπου ένα 24ωρο όλοι είχαν αναθαρρήσει.


Πηγή