Νέα πραγματικότητα για τον Γιάννη Στάνκογλου: “Χώρισα εδώ και 3,5 χρόνια. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου”

September 12, 2023

Νέα πραγματικότητα για τον Γιάννη Στάνκογλου: “Χώρισα εδώ και 3,5 χρόνια. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου”


Διαφ.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη.

«Δεν υπήρξα νάρκισσος. Δεν νιώθω celebrity και δεν θέλω να είμαι celebrity. Συχνά έρχομαι σε δύσκολη θέση λόγω αναγνωρισιμότητας. Θα το σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω παρουσιαστής», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση σχετικά με τον χωρισμό του που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχει συμβεί αυτό, εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι στα φώτα. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό μου».

Όσο για τα παιδιά του, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Η κόρη μου το έχει με το θέατρο, περισσότερο από εμένα. Ο μικρός έχει άλλα ταλέντα».

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Κιμούλη, συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχει βγει απόφαση ακόμα από το δικαστήριο για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορείς να τον καταργήσεις εάν δεν έχει βγει απόφαση».

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο»: «Το σενάριο για “Το Ναυάγιο” είναι εξαιρετικό, έχω τον δύσκολο ρόλο, του Ιπποκράτη, ενός λιμενικού».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή