«Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, όταν άρχισε το τρέμουλο» – Κατάθεση ψυχής από την Ορθούλα Παπαδάκου

September 22, 2023

«Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, όταν άρχισε το τρέμουλο» – Κατάθεση ψυχής από την Ορθούλα Παπαδάκου


Διαφ.

Η Ορθούλα Παπαδάκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μίλησε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, την απώλεια του ανιψιού της όταν ήταν 27 ετών, το survivor στο οποίο συμμετείχε και στο αθλητικό κέντρο που έχει φτιάξει, ενώ εξήγησε γιατί δεν ακολούθησε τηλεοπτική πορεία.

Πως κατάλαβε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας η Ορθούλα Παπαδάκου

Όπως υπογράμμισε η αθλήτρια του μπάσκετ «δεν έκανα τίποτα στην τηλεόραση, γιατί δεν μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να γίνω γλάστρα, υπάρχουν πολλές», ενώ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, επεσήμανε «το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ορθούλα Παπαδάκου σημείωσε «έκανα τρεις αρραβώνες, αλλά δεν παντρεύτηκα, ίσως δεν έπρεπε να γίνει. Με τον τελευταίο φτάσαμε κοντά στον γάμο, αλλά δεν ήταν έτοιμος, εγώ ήθελα. Δεν μπορώ να κάνω παιδιά, οπότε ο γάμος δεν μου λέει τίποτα».

Η απώλεια κιλών της Ορθούλας Παπαδάκου

Όσον αφορά το Survivor,τόνισε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας των παικτών στο μοντάζ, ενώ μίλησε για τα 17 κιλά που έχασε, τονίζοντας πως κόντεψε να πεθάνει.


Πηγή