«Είμαι 51 ετών, μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα»: Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Γκαγκάκη

September 22, 2023

«Είμαι 51 ετών, μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα»: Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Γκαγκάκη


Διαφ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, μίλησε για την έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς, στον λόγο που επιλέγει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη.

Όπως υπογράμμισε «αυτό που ζω τώρα και προσφέρω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούσα στο παρελθόν. Με συγκλονίζει όταν χτυπάει το τηλέφωνο και είναι κάποιος που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα λύσεις όλα ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες».

Η απουσία της Κατερίνας Γκαγκάκη από την τηλεόραση

Για την απουσία της από την τηλεόραση, η Κατερίνα Γκαγκάκη επεσήμανε «βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή. Εάν προκύψει κάτι καλό που θα έχει να κάνει με το «μπροστά», δεν θα πω όχι. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση. Βρίσκω απολαυστική και γοητευτική τη διαδικασία της τηλεόρασης, αλλά όχι για κάθε μέρα. Αν υπάρξει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον που να συνδυάζει όλα αυτά που θέλω, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά».

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη,σημείωσε «βρήκα μαγικό αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την αποχή της από την τηλεόραση για έναν χρόνο. Για έμενα η Ελένη από μόνη της είναι ένα «μάθημα» στα media».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε την ηλικία της

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι είναι 51 ετών και μετανιώνει που άφησε πολλά χρόνια να πάνε χαμένα, αλλά και που στέρησε από τους γονείς της να την δουν συναισθηματικά «καλά», τονίζοντας «είμαι διστακτική να πω δημόσια ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα “μου το πάρουν”».


Πηγή