«Βρέθηκε όγκος, είχα έναν άγγελο…»: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη – Έζησε ξανά τον εφιάλτη που του άλλαξε τη ζωή

September 22, 2023

«Βρέθηκε όγκος, είχα έναν άγγελο…»: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη – Έζησε ξανά τον εφιάλτη που του άλλαξε τη ζωή


Διαφ.

Ο Νίκος Κουρκούλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα, αναφέρθηκε στην Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Η συμβολή της μητέρας του Νίκου Κουρκούλη στον καρκίνο που πέρασε

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα. Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα. Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση μου με τον εαυτό μου, αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη ‘καρκίνος’. Είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου. Ήταν άγιος άνθρωπος. Έπαιξε ρόλο στην ίασή μου».

Ο Νίκος Κουρκούλης θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο με την Κέλλυ Κελεκίδου

Όσον αφορά την σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου επεσήμανε ο Νίκος Κουρκούλης «η πρόταση γάμου στην Κέλλυ έγινε αναγκαστικά λόγω της έλευσης του παιδιού μας. Έπρεπε να παντρευτούμε γρήγορα, έχουμε κάνει πολιτικό» και εξέφρασε την επιθυμία τους να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.

Για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη «Ενωμένη Πόλη» του Γιάννη Κωνσταντάτου, σημείωσε «είμαι ώριμος για να προσφέρω στον δήμο και στα παιδιά μας. Γνωρίζω καλά το κομμάτι του πολιτισμού. Θέλουμε να μετατρέψουμε με την ομάδα μου κάθε ψήφο σε ένα δέντρο».


Πηγή